Introductie

Nabij het centrum gelegen deze karakteristieke twee-onder-één-kapwoning met een garage, berging en tuin. Het betreft hier een prima starterswoning maar ook zeer geschikt voor een klein gezin. De ligging is perfect nabij winkels en uitvalswegen. De woning is inpandig in 2013 gerenoveerd in een stijl die bij deze woning past. De begane grond is ruim van opzet en op de verdieping zijn drie prima slaapkamers voorhanden. Aan de buitenzijde moet nog één en ander worden afgewerkt maar voor een handige klusser is dit goed te doen.


Begane grond

Entree met meterkast (vier groepen met aardlekbeveiliging) en en trapkast.
De woonkamer is gelegd met plavuizen, de wanden zijn gestuukt en het plafond is nog voorzien van het traditionele boardplafond. De geheel begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.
Open woonkeuken met een hoekopstelling en een kookeiland en voorzien van een gaskookplaat met afzuigschouw, oven en een vaatwasser. Het blad is uitgevoerd in betonlook. Tevens is hier de toegang tot de kelder.
Portaal met kast met wasmachineaansluiting en een separaat toilet.
Gedeeltelijk betegelde badkaker met wastafelmeubel, whirlpool en een inloopdouche.
 

Eerste verdieping

Overloop met toilet en toegang tot de zolder (losse trap). De slaapkamer aan de voorzijde v.v. behang, laminaat en schroten plafond. Slaapkamer midden voorzien van laminaat, gestuukte wanden en schroten plafond. Aan de achterzijde een slaapkamer met bedstee, wanden en plafond zijn robuust afgewerkt met houten delen en er is een toegang tot de c.v.-ruimte (HR 2011).

Tweede verdieping

Open bergzolder.

Buitenruimte

Nette voor-, en achtertuin omheind met een hekwerk. Garage uitgevoerd in spouw en ca. 3,60 x 5,00 m, voorzien van een kanteldeur. Berging uitgevoerd in halfsteens metselwerk (2,40 x 3,60 m.).

U bent welkom om deze sfeervolle woning na afspraak te bezoeken en u een oordeel te vormen van de mogelijkheden. Op verzoek is er een bouwkundig rapport ter inzage. In de koopakte zal een bankgarantie ter hoogte van 10% van de koopsom worden gesteld. Verder zijn de ouderdoms,- niet-zelfbewonings-, en asbestclausule van toepassing.