Introductie

Aan de grens met Nederland en België ligt het dorpje Galder. Een zogenaamd lintdorp wat zich kenmerkt door een doorgaande straat (Sint Jacobsstraat) waar in de loop der jaren diverse wijkjes omheen zijn gebouwd. Van oorsprong een agrarisch dorp met veel boerenbedrijven. Tegenwoordig is Galder bekend vanwege de Galderse Meren waar het zomers prima recreëren is. 

Aan het einde van de Sint Jacobsstraat rij je België binnen in het dorp Meersedreef. Vooral bekend vanwege de Paterspeeltuin en de vele horeca gelegenheden waar het goed toeven is op de terrassen.

Via Ulvenhout ben je snel op de A-27 en de A-16. Boodschappen doe je eveneens in Ulvenhout of in het Ginneken. Beide binnen 10 minuten te bereiken.


Deze woning is recentelijk geheel gerenoveerd. De achterzijde is uitgebouwd, op zolder is en dakkapel geplaatst en de afwerking door de hele woning is onder handen genomen.

In de tuin is een tuinhuis gebouwd waar de laatste hand nog aan gelegd moet worden. Er is een garage aanwezig en het riante perceel heeft en oppervlakte van maar liefst 475m2.

Kortom, deze instapklare woning wacht op een nieuwe eigenaar die hier met veel plezier zal gaan wonen.

Begane grond

Entree met meterkast die is voorzien van acht groepen, geheel betegeld toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De open keuken heeft een rechte opstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Een deur geeft toegang tot de achtertuin.

De sfeervolle woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft openslaande tuindeuren. De wanden en het plafond zijn gestuukt.

Eerste verdieping

Ruime overloop met en vaste trap naar de tweede verdieping.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche en een whirlpool.

Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd die zijn voorzien van tapijt, gestuukte wanden en plafonds. Tevens beschikken deze kamers over een drietal inbouwkasten.

Tweede verdieping

Voorzolder met dakkapel en C.V.-kast. De wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk. Deze kamer is thans in gebruik als werkkamer.

Via deze kamer kom je in een derde slaapkamer die ook is voorzien van een dakkapel en gelijk is afgewerkt aan vorenbedoelde kamer.

Buitenruimte

Verzorgde achtertuin met veel privacy. De voorzijde is afgesloten met een poort. De garage meet circa 29 m2. Achter op het perceel staat een sfeervol paviljoen/buitenverblijf van bijna 26m2. Deze is inpandig nog niet afgewerkt maar bied veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor, berging of speelruimte.