Introductie

In de wijk Heerevelden (Reeshof) ligt, op een rustige locatie, deze tussenwoning. Tegenover een parkje en derhalve vrij uitzicht. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een sloot.

De locatie is bijzonder centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen, NS-station en winkels zijn er in voldoende mate op de Heyhoefpromenade die onlangs nog fors is uitgebreid. Sportvoorzieningen zijn hier eveneens in overvloed aanwezig evenals scholen. Kortom, rustig wonen in het groen en toch overal vlakbij en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

De woning zelf is netjes afgewerkt en de tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Door het aanbrengen van de dakkapel aan de achterzijde zij er drie ruime slaapkamers ontstaan. De garage aan de voorzijde kan geschikt worden gemaakt als kantoor/werkkamer of extra slaapkamer.


Begane grond

Entree met toegang tot de garage. Gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. Meterkast met vier groepen, kookgroep, aardlekbeveiliging en de stadsverwarmingsunit. Trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer is gelegd met parket. De wanden en vloeren zijn voorzien van stucwerk. Ook is er een open haard aanwezig uitgevoerd in RVS. Openslaande deuren geven toegang tot de tuin.

In de half open keuken is en hoekopstelling geplaatst die is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en een vriezer.

Aan de voorzijde is de aanpandige garage gesitueerd die is voorzien van een kanteldeur en een vliering.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is geheel gelegd met parket.

Overloop met vaste kast met daarin de wasmachineaansluiting. Via deze kast is ook de bergzolder te bereiken.

Twee slaapkamers aan de achterzijde, beiden voorzien van een dakkapel, gestuukte wanden, MDF-plafond en knieschotten.

De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van gestuukte wanden en plafond.

In de geheel betegelde badkamer is een ligbad, toilet en wastafelmeubel aanwezig.

Buitenruimte

De voortuin biedt de mogelijkheid voor het parkeren van één auto.

De achtertuin is verzorgd aangelegd en voorzien van sierbestrating en schuttingen aan beide zijden. Een leuk detail is dat het perceel aan de achterzijde grenst aan een brede sloot waardoor het 's-zomers hier heerlijk toeven is.