Introductie

In het stadsdeel Reeshof is deze hoekwoning gesitueerd. De locatie is centraal nabij uitvalswegen en winkels op het Buurmalsenplein en de Heyhoef. 

Het betreft een leuke woning, ideaal voor starters en met als grote plus de vrijstaande garage in de achtertuin. De woning beschikt over drie slaapkamers op de eerste verdieping met aan de achterzijde een dakkapel over de volle breedte. Hierdoor zijn er twee volwaardige slaapkamers ontstaan. Ook bestaat de mogelijkheid om op de zolderverdieping nog een extra slaapkamer te realiseren.

De woning is deels voorzien van rolluiken.


Begane grond

De voormalige berging is bij de entree getrokken waardoor er een extra kamertje (speelkamer of kantoortje) is ontstaan. Hier tref je ook de meterkast aan (4 groepen + kookgroep) met daarin de unit voor de stadsverwarming. 

In de woonkamer is de vloer gelegd met laminaat, wanden en plafond zijn gestuukt. Trapopgang met gedeeltelijk betegeld toilet. Loopdeur naar de achtertuin.

Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd met daarin een moderne hoekopstelling v.v. combi-oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkappen inductiekookplaat.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de zolderverdieping.

Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd die beide zijn voorzien van laminaat en gestuukte plafonds. Zoals gezegd beschikken beide kamers over een dakkapel.

De ouderslaapkamer aan de voorzijde is eveneens voorzien van laminaat en gestuukte wanden.

In de geheel betegelde badkamer tref je een ligbad aan, toilet, douche en een wastafel.

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde achtertuin met schuttingen, eigen achterom en een vrijstaande garage met kanteldeur en voorzien van elektra.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en maak een afspraak met onze makelaar om de woning te bezichtigen.