Introductie

Aan de rand van de wijk Princenhage zijn in 2011 een drietal moderne woontorens gerealiseerd met de toepasselijke naam 'De Sculpturen'. De meest oostelijke toren, waarin dit appartement is gesitueerd, luistert naar de naam Corneille vernoemd naar de Nederlandse Cobra-schilder.
Bij het ontwerp van dit project, welke als bakens de grens van de stad markeren, heeft men getracht een wooncomplex te realiseren waarbij uitstraling en luxe voorop stonden en dat is zeker gelukt. De hoge majestueuze entree, fietsenlift en het hoge afwerkingsniveau getuigen van klasse en smaak.
Zeker niet onbelangrijk is dat dit project zijn tijd al ver vooruit was op het gebied van gasloos verwarmen. Een centraal systeem gebaseerd op WKO (warmte-koudeopslag) zorgt voor de centrale verwarming en biedt hiermee een duurzame oplossing naar de toekomst toe.
Op de 10e verdieping is dit appartement gesitueerd. Hoog genoeg om garant te staan voor mooie vergezichten en laag genoeg om contact te houden met 'de straat'.


Begane grond

Entree met postkasten en bellenpaneel met videofoon installatie. Ruime hal met toegang tot een tweetal liften, containerruimte, bergingen en parkeerkelder.


Tiende verdieping

Centrale hal met meterkasten en toegang tot het trappenhuis en het betreffende appartement.Entree met gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. Inloopkast met wasmachineaansluiting. Technische ruimte met verwarmingsinstallatie en verdeler voor de vloerverwarming. De woonkamer is gelegd met massief houten vloerdelen, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. Via een schuifpui kom je op het balkon waar het genieten is van een wijds uitzicht en met voldoende plaats voor een louncheset of eettafel. Open keuken met een moderne rechte opstelling voorzien van een Boretti fornuis, afzuigkap, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Eén slaapkamer is in gebruik als kledingkamer. De vloer is doorgelegd met houten vloerdelen en de wanden en het plafond zijn gestuukt. De ouderslaapkamer heeft eenzelfde afwerking als vorenbedoelde kamer en beschikt tevens over een Frans balkon. In de geheel betegelde badkamer tref je een ligbad, wastafel en een douchecabine aan. De afwerking van het appartement is neutraal en modern en als instaplaar te bestempelen.


Algemeen

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het buitenterrein en een ruime berging onder het complex. Om met je fiets makkelijk in je berging te komen is er een speciale fietsenlift aanwezig. Tevens is er een centrale fietsenstalling in de parkeerkelder.
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt €116,-/maand.