Introductie

In de wijk IJpelaar op de grens van Breda en Bavel, ligt op de vierde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, dit driekamerappartement. Bijzonder ruim van opzet met een grote berging én een eigen garagebox op de begane grond.
De ligging is ideaal met een busverbinding voor de deur en met een groot winkelaanbod op winkelcentrum De Burcht, waar je binnen enkele minuten naar toe wandelt. Snelwegen zijn eveneens snel bereikbaar en met de fiets ben je in een mum van tijd in het mooie centrum van Breda.
De wijk is in de jaren 60 gerealiseerd met een gezonde mix van woningen in de vrije- en huursector en diverse kleinschalige appartement-complexen.


Begane grond

Separate garagebox gelegen onder het complex en voorzien van een automatisch bedienbare deur. Tevens zijn er nog voldoende parkeerplaats op eigen terrein en openbare weg.Centrale entree met bellenpaneel en postkasten. Toegang tot de bergingen waarbij dit appartement beschikt over het grootste exemplaar van maar liefst 2,80 x 3,12 meter. Hal met trapopgang en liftinstallatie.


Vierde verdieping

Portaal met toegang tot het appartement.
Entree met inloopkast, meterkast en garderobenis.
Separaat toilet met fontein.
Gedeeltelijk betegelde badkamer met wastafel en een ligbad. De afwerking is eenvoudig maar bij renovatie bestaat de mogelijkheid om ook een inloopdouche te realiseren.
Keuken met eenvoudige rechte opstelling voorzien van een close-in boiler en de mogelijkheid om hier wasmachine te plaatsen.
Woonkamer afgewerkt met een gestuukt plafond en een schuifpui naar het balkon. De zijkamer is bij de kleinere types in gebruik is als slaapkamer maar gaat nu in verbinding met de woonkamer waardoor een mooi open en lichte ruimte is ontstaan.
Twee slaapkamers afgewerkt met behang en gestuukte plafonds. In één kamer staat de (huur-)boiler.


Toelichting

Het appartement staat momenteel leeg en is op zeer korte termijn beschikbaar. De indeling is prima en ruim opgezet maar de inrichting is eenvoudig waarbij modernisering wenselijk is.
De VvE-bijdrage bedraagt €207,00/maand. De stookkosten worden eveneens geïnd door de VvE en worden jaarlijks naar verbruik verrekend.

In de koopakte zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen evenals een ouderdomsclausule.
De levering van het appartementsrecht zal geschieden bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen te Breda.