Introductie

In de wijk Hoge Vugt nabij het gelijknamige winkelcentrum is dit keurig afgewerkt appartement gesitueerd op de vierde verdieping. Met twee slaapkamers, en de mogelijkheid voor een derde slaapkamer, is dit appartement geschikt voor zowel gezinnen als starters. Het appartement wordt verwarmd met blokverwarming en warm water komt van een eigen elektrische boiler. Het appartement is neutraal afgewerkt en voorzien van een nette keukeninrichting.

Op de begane grond zijn de bergingen te vinden en er bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats bij het appartement te huren.


Begane grond

Centrale hal met toegang tot de bergingen, een tweetal liften (even/oneven) en trappenhuis.

Vierde verdieping

Galerij met toegang tot het appartement.

Hal met meterkast (6 groepen met aardlekbeveiliging), kast met plaats voor de boiler en een separate toiletruimte.

De keuken is voorzien van een moderne hoekopstelling met een gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, oven, afzuigkap en vaatwasser.

De slaapkamer aan de galeriezijde is voorzien van glasvliesbehang, laminaat en gestuukt plafond.

Woonkamer eveneens gelegd met laminaat, behang en gestuukt plafond. De woonkamer staat in verbinding met een voormalige slaapkamer waardoor er een L-vormige woonkamer is ontstaan. Dit is eventueel weer terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Toegang tot het balkon die is gericht op het zuiden.

Geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tweede slaapkamer met een gelijke afwerking.

Algemeen

De verenigingsbijdrage voor dit appartement bedraagt €236,-/maand maar is inclusief stookkosten en watergebruik. De stookkosten worden eens per jaar naar verbruik verrekend.