Introductie

Op een prima locatie aan de Burgerhoutsestraat in Roosendaal, is deze betaalbare en vrijstaande woning gesitueerd. Een ruim perceel en een behoorlijk woonoppervlak staan tot jouw beschikking. Starters kunnen hier hun droomhuis realiseren, want vrijstaan, maar een dergelijke vraagprijs betekent wel dat er nog wat te klussen valt aan deze woning.

De inrichting is gedateerd en behoeft modernisering maar voor de klussers onder ons is dit een uitdaging die goed te volbrengen is. De staat van onderhoud is redelijk en de woning is prima bewoonbaar. De klus is derhalve ook in fases uit te voeren.

Na renovatie heb je de beschikking over een ruime woning met een nog ruimere tuin. De achtertuin is maar liefst 19 meter diep en gesitueerd op het zuiden. De woning beschikt over een poort waarbij de auto op eigen erf kan worden gestald. Aan de woning is een garage en forse berging gebouwd. Met een beetje fantasie trek je deze bij de woning en je hebt een enorm vloeroppervlak.


Begane grond

Entree met meterkast (4 groepen met aardlekbeveiliging).

De woonkamer is gelegd met laminaat, wanden zijn afgewerkt met steenstrips en behang en het plafond is uitgevoerd als balkenplafond. Verder is er een trapkast en een inloopkast. De schouw is buiten gebruik.

Keuken met eenvoudige rechte opstelling en een afzuigkap. Toegang tot een provisiekast.

Portaal met separate toiletruimte, douchecel met inloopdouche en wastafel en een trapopgang naar de verdieping boven de aanbouw.

 

Eerste verdieping (voor)

Overloop met diverse kasten.

Drie slaapkamers voorzien van tapijt, behang en boardplafonds.

 

Eerste verdieping (achter)

Voorzolder te bereiken met een vaste trap vanuit het portaal en met plaats voor de combiketel (huur).

Slaapkamer voorzien van tapijt, behang, knieschotten en een deur naar het platdak.

 

Buitenruimte

Eigen inrit afgesloten met een dubbele poort.

Garage met stalen kanteldeur.

Aanpandige berging met deur naar de achtertuin.

De achtertuin is deels voorzien van schuttingen en dient nog te worden aangelegd. Ook is hier nog een vrijstaande berging aanwezig.

Algemeen

In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, evenals een asbest- en een niet-zelfbewoningsclausule.

Mocht je meer informatie willen of een bezichtiging willen inplannen neem dan contact met ons op.