Introductie

Dongen kenmerkt zich door een mix van dorpse gemoedelijkheid te mixen met stadse voorzieningen. Het winkelaanbod is ongekend en zowel in het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs, is er voldoende keuze.
Het verenigingsleven bloeit waar in andere dorpen de animo juist terugloopt. De centrale ligging ten opzichte van Oosterhout, Breda en Tilburg is ideaal. Recreëren doe je bij één van de vele sportverenigingen of in zwembad De Vennen of, je loopt een rondje Duiventoren.


In plan West ligt deze uitstekend onderhouden twee-onder-één kapwoning met aanpandige garage. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waarbij de keuken is opgeschoven, de kamer is vergroot tot maar liefst 38 m2 en er is een bijkeuken/berging gerealiseerd. Desondanks is de tuin nog steeds van een prima formaat waar je goed beschut zit.
De keuken en de badkamerinrichting zijn in een goede staat. Het onderhoud is uitstekend op peil en je kan aan alles zien dat er met liefde voor deze woning is gezorgd.
Kortom, de moeite van het bekijken waard en voor de starter een betaalbare prijsklasse.


Begane grond


Entree, gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, trapopgang en meterkast v.v. 4 groepen, krachtgroep en aardlekbeveiliging.
De woonkamer is gelegd met plavuizen en voorzien van vloerverwarming. Wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en er is een open haard (gas). Een schuifpui geeft toegang tot de achtertuin.
Keuken met hoekopstelling die is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast.


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, toilet en een douchecabine.
Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd en aan de voorzijde de derde slaapkamer. De slaapkamers zijn afwisselend voorzien van laminaat, spachtelputz of behang, schroten of boardplafonds.


Buitenruimte

Aan de voorzijde ligt een keurig onderhouden tuin met een eigen oprit naar de garage.
De achtertuin is omheind met schuttingen en aangelegd met diverse beplantingen. Een blokhut is aanwezig voor het tuingereedschap.
in de aanpandige berging hangt de combiketel. Ook is hier de wasmachineaansluiting. Vanuit de berging is de garage te bereiken die is voorzien van een kanteldeur met loopdeur.

Laat deze woning niet aan je neus voorbij gaan en neem contact op voor het plannen van een bezichtiging.
In de koopakte zal een waarborgsom/bankgarantie gevraagd worden van de koper. Ook is er sprake van een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule. Ondanks de uitstekende staat van de woning staat het de koper vrij een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren.