Introductie

Aan de prachtige Statenlaan in Tilburg-West is deze ruime en aantrekkelijk geprijsde tussenwoning gesitueerd. De locatie is prima en op loopafstand van de Westermarkt met een ruim aanbod aan winkels.

Voor de 'handige Harry' een prima woning om te beginnen. De prijs is, zoals gezegd, erg aantrekkelijk maar er zit nog wel wat werk aan deze woning. De inrichting en afwerking zijn enigszins gedateerd maar na een opknapbeurt heb je de beschikking over een ruime woning met maar liefst vier slaapkamers. De optie bestaat, om de zolderverdieping te ontsluiten met een vaste trap waardoor er een complete woonverdieping bijkomt.


Begane grond

Entree met trapopgang, trapkast met groepenbord voorzien van 7 groepen met aardlekbeveiliging en een gedeeltelijk betegeld toilet.

De woonkamer is gelegd met laminaat, de wanden zijn gestuukt en het plafond is afgewerkt met gipsplaten. Tevens is er nog een schouw aanwezig en een schuifpui geeft toegang tot de achtertuin.

Dichte keuken met doorgeefkast en een eenvoudige rechte opstelling. Hier is ook de wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping

Overloop met een Vlizotrap naar de zolderverdieping.

Gedeeltelijk betegelde badkamer met wastafel en inloopdouche.

Vier slaapkamers v.v. laminaat, gestuukte wanden, plafonds afgewerkt met gipsplaten en diverse vaste kasten. De ouderslaapkamer heeft toegang tot een balkon.

Tweede verdieping:

Voorzolder met plaats voor de combiketel.

Zolderkamer met dakvenster.

Buitenruimte

De achtertuin is voorzien van schuttingen, achterom en een berging.