Introductie

Aan de lommerrijke Postelse Hoeflaan in de wijk Het Zand, is dit appartementencomplex gesitueerd. De locatie is top en centraal ten opzichte van het centrum van Tilburg en winkelcentrum Westermarkt. Scholen, universiteiten en NS-station op enkele minuten lopen. 

De maisonnette is gesitueerd op de tweede en derde verdieping van dit complex en meet maar liefst 106 m2. Een compleet huis maar zonder het onderhoud van een tuin. De afwerking is netjes en neutraal met zowel aan de voorzijde (west) als aan de achterzijde (oost) een balkon.

Drie ruime slaapkamers en een bijkeuken op de woonverdieping welke eventueel ook te gebruiken is als logeerkamer.


Begane grond

Centrale hal met bellenpaneel en postkasten. Trapopgang en lift naar de verdiepingen.

Tweede verdieping

Hal met geheel betegeld toilet.

Bijkeuken met elektrische boiler, wasmachineaansluiting en meterkast v.v. 5 groepen, een groep voor de boiler en aardlekbeveiliging. Deze kamer is voorzien van laminaat en gestuukte wanden en plafond. Tevens is hier ook de wasmachineaansluiting.

Keuken met rechte opstelling die is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vriezer. Tevens is er een close-in boiler.

De woonkamer is eveneens gelegd met laminaat en de wanden en het plafond zijn gestuukt. Trapopgang naar de derde verdieping en een deur naar het balkon.

Derde verdieping

Ruime overloop met geheel betegelde badkamer die is voorzien van een wastafelmeubel, toilet en whirlpool.

De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond, vaste kast en een deur naar het balkon.

Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd met een gelijkwaardig afwerkingsniveau als de ouderslaapkamer.

 

Op dit moment wordt er een aanvang gemaakt met het renoveren van de galerijen. De kosten van deze renovaties zijn reeds voldaan door de huidige eigenaren en deels heeft de gemeente Tilburg bijdragen met subsidie. 

De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt €240,- waarvan €100,- als voorschot stookkosten.