Introductie

Het begrip instapklaar wordt nogal eens 'misbruikt' in de makelaardij. Bij deze woning gaat dat zeker niet op. Het betreft hier een keurige en recent grotendeels gerenoveerde tussenwoning met als extra een achtertuin van bijna 16 meter diep.

De huidige eigenaren hebben de afgelopen jaren veel zorg aan deze woning besteed. De wanden en plafonds zijn opnieuw gestuukt, vloeren vervangen door een neutrale laminaatvloer, de binnendeuren zijn vervangen en last but not least zijn ook recent alle vaste kozijnen vervangen. 

Voor instappers op de woningmarkt een ideale starterswoning.


Begane grond

Entree met meterkast die is uitgevoerd met 7 groepen en aardlekbeveiliging.

De woonkamer is voorzien van gestuukte wanden en plafond met inbouwspots, de vloer is gelegd met laminaat. Gesloten trapopgang met gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. 

Verder is er een vaste kast met wasmachine- en drogeraansluiting.

Half open keuken met hoekopstelling voorzien van een inductie kookplaat (nieuw), afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. Deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop.

De badkamer is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van een toilet, wastafelmeubel en een ligbad met douchecombinatie en scherm.

De slaapkamer aan de voorzijde is afgewerkt met gestuukte wanden en plafond en laminaatvloer.

Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer gesitueerd met een gelijke afwerking, schuifwandkast en een dakvenster. Onder de schuine kap zijn knieschotten gemonteerd t.b.v. extra bergruimte. 

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde en deels bestraatte achtertuin van maar liefst 16 meter diep met schuttingen en een achterom. In de tuin is een houten berging geplaatst met een sfeervolle veranda.