Introductie

In de wijk Hoge Vucht is deze ruime uitgebouwde tussenwoning gesitueerd. De locatie is top nabij uitvalswegen richting de A-16 en de A-59. Met winkelcentrum Hoge Vucht op loopafstand is het hier prettig en centraal wonen. 

De aanwezige sloot in de middenberm van de Brasschaatstraat geeft een ruimtelijk effect waardoor je aan de voorzijde geheel vrij zit.

De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd ten behoeve van de woonkamer. Door de dakkapel op de zolderverdieping is er een ruime vierde slaapkamer ontstaan. Kortom een ideale gezinswoning.


Begane grond

Hal met trapopgang, meterkast voorzien van 8 groepen met aardlekbeveiliging, trapkast en een geheel betegeld toilet.

Riante woonkamer van maar liefst 44 m2 met een schuifpui en een loopdeur naar de achtertuin. De wanden en het plafond zijn gestuukt.

De woonkeuken is voorzien van een hoekopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. 

Eerste verdieping

Overloop met een vaste trap naar de tweede verdieping.

Geheel betegelde badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.

De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond. Tevens is hier een wastafel aanwezig.

De twee overige slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde en zijn gelijkt afgewerkt aan vorenbedoelde kamer.

Tweede verdieping

Voorzolder met toegang tot de wasruimte met daarin plaats voor de (huur-)boiler.

Ruime slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond.

Buitenruimte

De voortuin is recent geheel opnieuw bestraat maar de achtertuin is enigszins onderkomen en wacht op een paar 'groene vingers' om eens flink onder handen genomen te worden. De tuin is circa 11 meter diep en beschikt over een achterom en een berging.

Bijzonderheden

In de koopakte zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.