Introductie

In de wijk Heerevelden (Reeshof) ligt, op een rustige locatie, deze speels uitgevoerde tussenwoning. Tegenover een parkje en derhalve vrij uitzicht. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een vaart.

De locatie is bijzonder centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en NS-station. Winkels zijn er in voldoende mate op de Heyhoefpromenade die onlangs nog fors is uitgebreid. Sportvoorzieningen zijn hier eveneens in overvloed aanwezig evenals scholen. Kortom, rustig wonen in het groen en dagelijkse voorzieningen op loopafstand.

Het betreft hier een uitstekend onderhouden woning met drie slaapkamers en een moderne badkamer. De woning is verder voorzien van rolluiken en screens. 


Begane grond

Entree met meterkast (5 groepen met kookgroep), gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje en deur naar de inpandige garage.

De woonkamer is voorzien van natuurstenen plavuizen met vloerverwarming. De wanden zijn gestuukt en het plafond is eveneens gestuukt en afgewerkt met een subtiele lijst rondom. Aan de achterzijde is de zithoek gesitueerd die door de dubbele openslaande tuindeuren uitkijkt op de tuin.

In het midden van de woonkamer is de keukenopstelling die neutraal is uitgevoerd en voorzien van een kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast.

Garage met kanteldeur. Het ontbreken van een zolderverdieping wordt ruimschoots gecompenseerd door de vliering van de garage welke met een Vlizotrap te bereiken is.

 

 

Eerste verdieping

Overloop met vaste kast met wasmachineaansluiting. Een luikje geeft toegang tot de vliering.

Geheel betegelde badkamer met toilet, wastafelmeubel en een ruime douche.

De slaapkamer aan de voorzijde is afgewerkt met laminaat, gestuukte wanden en plafond.

Twee slaapkamers aan de achterzijde met een gelijke afwerking aan vorenbedoelde kamer en beiden voorzien van een dakvenster.

 

Buitenruimte

Aan de voorzijde is een speeltuintje gesitueerd wat zorgt voor vrij uitzicht.

De voortuin is verzorgd aangelegd. De mogelijkheid bestaat om van deze voortuin een parkeerplaats te maken. 

De achtertuin grenst aan een vaart en loopt enigszins af. Aan deze vaart is een terras aangelegd waar je heerlijk kunt genieten van de rust.

 

Algemeen

Bezichtigingen worden ingepland vanaf maandag 9 december.

Aan de koper wordt een waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom gevraagd. Dit mag ook een bankgarantie zijn.

In de koopakte wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen.