Introductie

Op een prima locatie in de wijk Dalem, ligt deze goed onderhouden en ruime hoekwoning. Centraal gesitueerd t.o.v. uitvalswegen en NS-station. Winkelvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen vind je op Dalempromenade.
Door de situering op de hoek heeft deze woning een extra groot perceel ten opzichte van de tussenwoningen. De oorspronkelijke garage is verbouwd tot kamer en bijkeuken.
De vier volwaardige slaapkamers en ruime woonkamer maken deze woning prima geschikt voor een gezin met kinderen.


Begane grond

Entree met meterkast.
De woonkamer is gelegd met plavuizen. Wanden en plafond zijn afgewerkt met stucwerk en openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. Gesloten trapopgang met geheel betegeld toiletruimte die ook is voorzien van een fonteintje.
De voormalige garage is bij de woning getrokken en is prima toepasbaar als kantoor/werkkamer of speelkamer. Vanuit deze kamer kom je in de bijkeuken met de wasmachineaansluiting en eveneens een deur naar de achtertuin.
Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. De ramen lopen door tot de vloer wat zorgt voor veel lichtinval. In de hoekopstelling zijn een vaatwasser, afzuigkap, elektrische kookplaat, combi-oven en een koelkast gemonteerd.


Eerste verdieping

Overloop met separate toiletruimte.
Slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde, voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een gelijke afwerking en geeft toegang tot een dakterras.
Geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine en wastafelmeubel.


Tweede verdieping:

Overloop.

Slaapkamer achterzijde voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een gelijke afwerking en beschikt over een dakterras.


Buitenruimte:

Geheel bestraatte achtertuin met schuttingen, een eigen achterom en een houten berging.
Aan de voorzijde een oprit met carport.


Bijzonderheden

Wij streven ernaar om de bezichtigingen op individuele basis te laten plaatsvinden. Bij grote gebleken belangstelling kan het zijn dat er een wachtlijst wordt gehanteerd of er een inloopmiddag wordt georganiseerd.
In de koopakte wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen. Ook wordt de koper verzocht om een bakgarantie/waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom bij de notaris te deponeren.