Introductie

In de wijk Oosterheide ligt deze goed onderhouden 2/1-kapwoning. Het perceel is ruim bemeten en biedt aan de voor-en achterzijde voldoende privacy.

De wijk kent een prima voorzieningenniveau met diverse scholen, winkelcentrum Zuiderhout en diverse recreatiemogelijkheden. Binnen enkele minuten ben je in het centrum van Oosterhout of sta je midden in bossen van Landgoed Oosterheide. De Burgermeester van Grotenhuisstraat is een rustige staat zonder doorgaand verkeer. Parkeergelegenheid is er op de eigen oprit of op de openbare weg.

 

De voormalige garage is in het verleden verbouwd naar een kapsalon. Hierdoor is het geheel goed geïsoleerd en zijn alle aansluitingen aanwezig. Een ideale ruimte voor een thuiskantoor. Met enkele aanpassingen is levensloopbestendig wonen ook mogelijk.

Kortom een ideale woning waarmee de volgende serieuze stap in jouw wooncarrière gezet kan worden.


Begane grond

Hal met trapopgang, geheel betegeld toilet met fonteintje en een trapkast. Via de trapkast is ook de kruipruimte toegankelijk.

De doorzonwoning woonkamer is gelegd met plavuizen, de wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk. Een schuifpui geeft toegang tot de achtertuin.

Keuken met rechte opstelling v.v. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. Doorgang naar kantoor en een loopdeur naar de tuin.

De voormalige garage met wateraansluitingen en afvoer. Extra daglichttoetreding door de lichtkoepel en via een deur is deze ruimte via de voorzijde apart te betreden. Een ideale ruimte voor thuiskantoor of salon. Hier is ook de meterkast gesitueerd en de combiketel (HR 2007).

 

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping:

Slaapkamer achterzijde is voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond.

De ouderslaapkamer heeft een schuifwandkast en is gelijk afgewerkt aan vorenbedoelde kamer.

De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens voorzien van een schuifwandkast, laminaat en gestuukte wanden en plafond. Ook is hier de wasmachineaansluiting. 

Geheel betegelde badkamer voorzien van een wastafelmeubel, douchecabine en toilet.

 

Tweede verdieping

Voorzolder met twee bergkasten.

Zolderslaapkamer voorzien van laminaat en gestuukte wanden een dakvenster en een dakkapel.

 

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde voortuin met eigen oprit. 

De achtertuin biedt veel privacy en is aangelegd met sierbestrating, diverse beplantingen en verlichting. Verder is er een houten berging aanwezig.

 

Naar aanleiding van het Corona-virus zijn wij genoodzaakt de nodige voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Het aantal bezichtigingen wordt gemaximeerd. U wordt verzocht met maximaal twee personen op de afspraak te verschijnen. Ook  wordt u verzocht de voorgeschreven afstand te bewaren en er zal ontsmettingsmiddel voorhanden zijn waarmee u voorafgaand en na afloop van de bezichtiging uw handen kunt ontsmetten. Personen met verkoudheidsverschijnselen zal de toegang worden ontzegd.