Introductie

In de wijk Boeimeer achter het Graaf Hendrik III plein ligt deze goed onderhouden 2/1-kapwoning met garage. 

Op loopafstand van het Boeimeerpark waar de Mark doorheen meandert, winkels om de hoek en het centrum op enkele minuten fietsen. Hoe centraal wil je wonen? Recreëren, shoppen, ontspannen en met snelwegen op enkele kilometers afstand, kun je het niet beter treffen. Tel daarbij op dat Boeimeer één van de populairste wijken van Breda is en de keuze zal snel gemaakt zijn.

Het betreft hier een 2/1-kapwoning met garage. De woning verkeert in een goede onderhoudsstaat en alle kozijnen zijn vervangen door kunststof exemplaren.


Begane grond

Entree met trapopgang en verdiepte kelderkast met groepenbord (vijf groepen). Gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer is voorzien van een laminaat-voer, gestuukte wanden en plafond en een vaste kast. Er is nog een schouw aanwezig die niet meer als zodanig gebruikt wordt. Echter is het rookkanaal nog intact dus behoort een het plaatsen van een kachel tot de mogelijkheden.

In de keuken staat een moderne hoekopstelling die is voorzien van een gaskookplaat, oven en een afzuigkap. Via de keuken kom je ook in de tuin.

 

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping en een inloopkast.

De slaapkamer aan de voorzijde (ouderslaapkamer) is voorzien van laminaat, behang gecombineerd met stucwerk en het plafond is afgewerkt met schrootjes. Een deur geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd. Deze zijn gelijk afgewerkt aan de ouderslaapkamer en één kamer beschikt over een wastafel.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van toilet, wastafel en een inloopdouche.

 

Tweede verdieping

Voorzolder met combiketel (HR 2016) en wasmachineaansluiting.

Zolderkamer met dubbele dakkapel en voorzien van tapijt en behang. Het plafond is betimmerd met gipsplaten en dienen nog te worden afgewerkt. Ook deze kamer beschikt over een wastafel.

 

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin is omheind met schuttingen en er is een achterom. 

De garage heeft een loopdeur aan de voorzijde maar hier kan eenvoudig weer een garagedeur worden geplaatst.

 

+ Vier slaapkamers

+ Mogelijkheid voor uitbouw

+ Gewilde locatie

+ Op loopafstand van alle voorzieningen

+ Mogelijkheid voor grotere dakkapel

 

Belangrijk!

In verband met het Corona-virus zullen alle bezichtigingen op één dag worden ingepland en wel op zaterdag 25 april. Hierbij geldt het principe vol=vol. De bezichtigingen zullen plaatsvinden onder begeleiding van onze makelaar en er mogen maximaal twee personen op de afspraak verschijnen. Hierbij zullen de RIVM richtlijnen worden gehanteerd en zal er afstand worden gehouden. Desinfectie-gel is voorhanden en u wordt verzocht bij het betreden en het verlaten van de woning uw handen te ontsmetten.