Introductie

In de 'Bomenbuurt' in Oud Dongen ligt deze perfect onderhouden hoekwoning met ruime garage. De huidige bewoners hebben met altijd veel liefde en aandacht voor hun woning gezorgd waardoor de woning in een perfecte staat verkeert. 

De ligging is ideaal nabij ontsluitingswegen rondom Dongen en het centrum is per fiets binnen enkele minuten bereikbaar.

De hobbyisten onder ons zullen zeker warm lopen voor de garage die maar liefst 43 m2 meet. De tuin is verzorgd aangelegd en op koudere dagen is het prima genieten in de veranda.

De energielasten zijn laag door de aanwezigheid van 10 zonnepanelen.


Begane grond

Entree met geheel betegelde toiletruimte. Trapopgang en een verdiepte kelderkast met groepenbord voorzien van 6 groepen met aardlekbeveiliging.

L-vormige woonkamer met een leistenen vloer, gestuukte wanden in combinatie met steenstrips. Plafond is afgewerkt met schroten. De aanwezige schouw is momenteel buiten gebruik maar nog wel werkend.

Keuken met rechte opstelling voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, oven en een koelkast.

In de bijkeuken is plaats voor de combiketel (Vaillant HR 2003) en tevens is hier de wasmachineaansluiting gesitueerd.

Eerste verdieping

Overloop met inloopkast (voormalige douchecel).

Drie slaapkamers voorzien van laminaat, gestuukte wandden en schrotenplafonds. Via één slaapkamer is met een vaste trap de zolderverdieping te bereiken.

In de badkamer tref je een neutrale opstelling aan met een ligbad, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Voorzolder met plaats voor de omvormer.

Bergzolder.

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde voortuin. De inrit wordt gedeeld met de buren.

Achtertuin voorzien van schuttingen, beplantingen en bestrating. 

De ruime garage is voorzien van een loopdeur en een kanteldeur. Ook is hier een eigen groepenkast. Ideaal voor de hobbyist.

Belangrijk!

In verband met het Corona-virus zullen de bezichtigingen plaatsvinden onder begeleiding van onze makelaar en er mogen maximaal twee personen op de afspraak verschijnen. Hierbij zullen de RIVM richtlijnen worden gehanteerd en zal er afstand worden gehouden. Desinfectie-gel is voorhanden en u wordt verzocht bij het betreden en het verlaten van de woning uw handen te ontsmetten.