Introductie

Aan de rand van Rijen ligt deze ruim opgezette en lichte tussenwoning. De woning is gesitueerd aan een doodlopend stuk van de De Wittstraat en daardoor zeer kindvriendelijk en rustig.

De inrichting is modern en neutraal. Een grote pré is de zolder. Investeer in een dakkapel en je hebt er een riante zolderkamer bij waardoor het totaal aantal slaapkamers op vier komt. 

De achtertuin is diep genoeg om in de toekomst over een uitbouw na te kunnen denken als is de woonkamer nu al behoorlijk ruim. 


Begane grond

Entree met gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. De meterkast is voorzien van zes groepen met aardlekbeveiliging.

De woonkamer is gelegd met laminaat en de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. 

In de keuken tref je een moderne hoekopstelling aan met een gaskookplaat, oven, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en een koelkast. Deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping.

Twee slaapkamers gesitueerd aan de achterzijde met laminaat afgewerkt en wanden en plafonds voorzien van stucwerk.

Slaapkamer aan de voorzijde gelijk afgewerkt aan vorenbedoelde slaapkamers.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche en toilet. Tevens is hier de wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping

Open zolder met een dakvenster, combiketel en mechanische ventilatie-unit. Door toepassing van enkele Velux-ramen of een dakkapel kan hier minimaal één slaapkamer, maar wellicht twee extra kamers worden gerealiseerd.

Buitenruimte

Achtertuin voorzien van schuttingen, achterom en berging.

Algemeen

In de koopakte wordt een bankgarantie gevraagd aan de kopende partij ter hoogte van 10% van de koopsom.

Bezichtigingen zullen plaatsvinden op afspraak met onze makelaar waarbij maximaal twee bezoekers zijn toegestaan. Desinfectiegel is voorhanden en verplicht te gebruiken bij het betreden van de woning.