Introductie

Ideaal voor starters, deze recent gerenoveerde hoekwoning met dubbele berging. Vanaf 2017 is deze woning geheel aangepakt en gemoderniseerd. Instapklaar, grotendeels geïsoleerd en met een uitstekende staat van onderhoud. 

De locatie is top. Rustig en nabij alle centrumvoorzieningen van Dongen. Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.


Begane grond

Entree met toiletruimte, trapopgang met kelderkast en meterkast voorzien van 5 groepen, kookgroep en aardlekbeveiliging.

De woonkamer is gelegd met laminaat, wanden en plafond zijn gestuukt. Openslaande deuren naar de achtertuin.

Half open keuken met hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. De keuken en woonkamer zijn gescheiden middels een bar.

Eerste verdieping

Overloop met inloopkast en een vaste trap naar de zolderverdieping. Voormalige doucheruimte met wasmachineaansluiting.

De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van laminaat en gestuukte wanden.

Slaapkamer achterzijde met een gelijke afwerking aan vorenbedoelde slaapkamer.

Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, toilet en een dubbel wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Voorzolder met plaats voor de combiketel.

Zolderkamer met dakvenster. De mogelijkheid bestaat om een dakkapel te plaatsen waardoor de zolderverdieping optimaal benut kan worden met een extra slaapkamer.

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde voortuin.

Achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, voorzien van schuttingen, achterom en een dubbele berging waarvan één voorzien van een elektrisch rolluik.

 

Bezichtigingen vinden plaats op afspraak. Bij een ruime mate van belangstelling zullen de afspraken worden geclusterd in een aantal dagdelen. In verband met Covid-19 wordt u verzocht met maximaal twee personen op de afspraak te verschijnen en de RIVM-richtlijnen in acht te nemen. Handgel is aanwezig.

In de koopakte zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.