Introductie

Fijne en lichte drive-in woning met een woonoppervlak van maar liefst 133 m2 (exclusief garage). De hele eerste verdieping is ingericht als woonkamer met aan de achterzijde een vide boven de keuken en een metershoge raampartij wat voor een mooie lichtinval zorgt aan de achterzijde. Met een eigen inpandige garage en dubbele oprit is parkeren geen probleem. 

Phoenixplaats is een inbreidingsplan in een bestaande wijk. De straat heeft een groen karakter en de ligging is zeer centraal t.o.v. de Ringbanen en het centrum van Tilburg. 

Los van het uitstekende isolatiepakket is deze woning ook voorzien van 16 zonnepanelen. Qua maandlasten een zeer aantrekkelijke woning.


Begane grond

Entree met meterkast, trapopgang en geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. 

Inpandige garage met automatische sectionaldeur.

Aan de achterzijde is de keuken gesitueerd met een rechte opstelling en een spoeleiland met een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. Openslaande tuindeuren naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Woonkamer gelegd met houten vloerdelen, gestuukte wanden en plafond. Trapopgang en een keukenblokje. Vide met zicht op de keukenruimte en aan de voorzijde een Frans balkon. Midden in de woonkamer hangt een houthaard waaromheen het prima vertoeven is.

Tweede verdieping

Overloop met wasruimte met tevens plaats voor de combiketel.

Twee slaapkamers aan de voorzijde gesitueerd met een divers afwerkingsniveau.

De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en voorzien van houten vloerdelen, gestuukte wanden en plafond.

Geheel betegelde badkamer met een ligbad, toilet, wastafelmeubel en inloopdouche.

Buitenruimte

Verzorgd en onderhoudsvriendelijke tuin met schuttingen, berging, aflaat en achterom.

 

Bezichtigingen vinden plaats op afspraak. Bij een ruime mate van belangstelling zullen de afspraken worden geclusterd in een aantal dagdelen. In verband met Covid-19 wordt u verzocht met maximaal twee personen op de afspraak te verschijnen en de RIVM-richtlijnen in acht te nemen. Handgel is aanwezig.