Introductie

Ben je op zoek naar rust en vooral ruimte, stop dan met zoeken. Aan een doodlopende straat (rust) ligt deze riante twee-onder-één kapwoning met maar liefst 183 m2 (ruimte) aan woonoppervlak en dan tellen we de inpandige garage nog niet eens mee. Kindvriendelijk door het ontbreken van doorgaand verkeer en voor de pubers zijn er ruime slaapkamer beschikbaar waarbij de mogelijkheid bestaat om op de tweede verdieping nog minimaal één slaapkamer extra te realiseren.

Achter de woning is een ruimte aangebouwd van maar liefst 16 m2 welke uitstekend kan worden aangewend als kantoor/studeerkamer of praktijkruimte.


Begane grond

Ruime hal met trapopgang, meterkast v.v. zeven groepen, krachtgroep en aardlekbeveiliging. Gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer is voorzien van plavuizen, gestuukte wanden in combinatie met schoon metselwerk, balkenplafond en een schouw. Schuifpui naar de achtertuin.

Keuken met neutrale hoekopstelling v.v. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast.

Bijkeuken met deur naar de oprit en toegang tot de werkkamer.

Multifunctionele ruimte te gebruiken als werkkamer/kantoor, praktijkruimte of slaapkamer. Tevens is hier de wasmachineaansluiting en deur naar de achtertuin.

Inpandige garage met automatisch bedienbare deur.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar tweede verdieping.

Gemoderniseerde geheel betegelde badkamer voorzien van een dubbele wastafel, douchecabine, toilet en ligbad.

Drie slaapkamers met tapijt, gestuukte wanden en balkenplafond. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon en de ouderslaapkamer aan de voorzijde beschikt over een vaste kast.

Tweede verdieping

Voorzolder met combiketel.

Zolderslaapkamer met tapijt, dakraam en schroten plafond.

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde voortuin. Oprit met plaats voor twee auto's.

Achtertuin met voldoende privacy. Verzorgd aangelegd en geheel omheind.

Algemeen

Deze woning is op afspraak te bezichtigen met onze makelaar. Desinfectiegel is aanwezig en per afspraak zijn er twee bezoekers welkom.

Voorkeur voor oplevering medio 2021 maar in onderling overleg bespreekbaar.

In de koopakte wordt gevraagd om een bankgarantie van 10% van de koopsom.