Introductie

Aan de rand van het centrum van Dongen op een rustige locatie, tref je deze goed onderhouden vrijstaande woning met garage en werkruimte. De huidige eigenaren nemen met pijn in het hart afscheid van hun woning die zij zelf hebben gebouwd in 1979. Al die jaren hebben ze hier met veel plezier gewoond en er goed voor gezorgd. Tijd om het woonplezier door te geven aan een nieuwe eigenaar door te geven die ook weer kan gaan genieten. 

Met maar liefst vier ruime slaapkamers een ideale gezinswoning. Aan de garage is een verwarmde berging gebouwd welke prima verbouwd kan worden naar kantoor of praktijk. Aan de achterzijde is over de volle breedte een veranda gebouwd waar het prima vertoeven is.


Begane grond

Ruime hal met trapopgang, meterkast (8 groepen met aardlekbeveiliging) en een gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. 

L-vormige woonkamer voorzien van parket, balkenplafond, gestuukte wanden, schuifpui naar de veranda en een open haard.

Woonkeuken met hoekopstelling met een gaskookplaat, oven, afzuigkap en een koelkast. 

Eerste verdieping

Grote overloop met een Vlizotrap naar de tweede verdieping.

Maar liefst vier slaapkamers. Twee zijn gesitueerd aan de straatzijde en twee aan de achterzijde. De kamers zijn ruim opgezet en afgewerkt met tapijt, schrotenplafonds en behang. Enkele kamers beschikken over een wastafel en de ouderslaapkamer geeft toegang tot een balkon. Hier bestaat de mogelijk een doorbraak te maken naar een werkkamer en zo een walk-in closet te creëren. Mocht je deze optie niet willen dat is er nog een extra kamer beschikbaar te gebruiken als bergkast of werkkamertje.

Gedeeltelijk betegelde badkamer met recent geplaatst inloopdouche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping

Bergzolder met opstelplaats voor de combiketel (HR 2019).

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde voortuin met eigen oprit.

De achtertuin sfeervol ingericht met diverse beplantingen en geheel omheind. Het terras biedt veel privacy. Aan de woning is een veranda gebouwd.

Verder tref je een garage aan en een berging welke is verwarmd (HR 2013)) met de mogelijkheid hier een werkkamer of praktijkruimte van te maken.

Algemeen

In verband met Covid-19 zijn er per bezichtiging maximaal twee personen welkom. Desinfectiegel is aanwezig. 

In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen alsmede zal koper gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.