Introductie

Dichtbij het centrum van Dongen en op korte afstand van uitvalswegen, is deze prima onderhouden hoekwoning gesitueerd. De woning wijkt af van een doorsnee rijtjeswoning met enkele speelse elementen zoals de afsluitbare loggia, twee slaapkamers met hoogslapers en een verrassend ruime berging.

Een ideale starterswoning met ook nog eens een eigen carport.


Begane grond

Entree met gedeeltelijk betegeld toilet met hangcloset en een fonteintje. Meterkast voorzien van 6 groepen met aardlekbeveiliging.

De woonkamer is voorzien van plavuizen, schoon metselwerk wanden en het plafond is afgewerkt met MDF-panelen. Open trap naar eerste verdieping. Een schuifpui geef toegang tot de loggia.

Half open keuken met hoekopstelling voorzien van gaskookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en close-in boiler.

Loggia afsluitbaar met doorzichtig rolluik. Deze loggia is eventueel bij de kamer te trekken.

Eerste verdieping

Overloop met luik naar vliering.

Twee slaapkamers aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van laminaat en gestuukte wanden. Beide slaapkamers beschikken over een speelse vide met slaapmogelijkheid en die bereikbaar zijn middels een Vlizotrap. 

De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde met een gelijke afwerking aan vorenbedoelde kamers. Hier is ook vaste kast met daarin de combiketel (1999).

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde achtertuin met schuttingen, achterom en een ruime berging.

Eigen parkeergelegenheid is gecreëerd in de voortuin middels een carport.

Algemeen

In verband met COVID-19 zijn er per bezoekers per bezichtiging toe te staan. Bezichtigingen vinden plaats op afspraak en bij (geringe) verkoudheidsklachten dient de afspraak te worden gecanceld. 

Voor de rondleiding wordt u gevraagd uw handen te ontsmetten met desinfectiegel. Deze is voorhanden.

In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen inzake het stellen van een bankgarantie van 10% van de koopsom door koper.

Verder zal er in de koopakte een asbestclausule en een ouderdomsclausule worden opgenomen.