Introductie

Nabij uitvalswegen op een rustige locatie ligt deze prima onderhouden maisonnette met eigen berging en balkon.

De woning is netjes en eigentijds afgewerkt en ingericht en de term instapklaar is hier zeker van toepassing. Keuken- en badkamerinrichting zijn neutraal ingericht. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde beschik je over een balkon.


Begane grond

Berging met voldoende ruimte voor enkele fietsen. Ook zijn hier de meters geplaatst. Extra bergruimte is er op vliering die met een losse trap bereikbaar is.

Het appartement is buitenom te betreden met een eigen trapopgang met balkon.

Eerste verdieping

Entree met meterkast (5 groepen en een kookgroep), gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, C.V.-kast met stadsverwarmingsunit.

De woonkamer is gelegd met laminaat, wanden en plafond zijn gestuukt en er is een afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping. Een deur geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. 

Keuken met eenvoudige maar nette opstelling voorzien van een kookplaat, oven en een afzuigkap. Inloopkast voor voorrad of een vriezer.

Tweede verdieping

Open kamer met een tweetal dakvensters en thans in gebruik als slaapkamer. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden zijn gestuukt.

Geheel betegelde badkamer met douchecabine, hangcloset, wastafel en wasmachineaansluiting.

Inloop/garderobekast.

 

De notaris wordt aangewezen door de verkoper. CL-Netwerknotarissen in Breda zal de eigendomsoverdracht verzorgen.

De koper wordt verzocht een bankgarantie te stellen, dan wel waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. 

Bij bezichtigingen zullen de Corona-regels in acht worden genomen welke u voorafgaand aan de bezichtiging worden gemaild.

In de VvE-bijdrage is het onderhoud van het dak inbegrepen alsmede ook de opstalverzekering. Deze bijdrage bedraagt €20,-/maand.