Introductie

In een rustige woonwijk op een goed bereikbare locatie ligt deze keurig ingerichte tussenwoning. De afmetingen en prijsklasse maken deze woning bij uitstek geschikt voor starters op de woningmarkt.

keuken en sanitaire zijn van recente datum. De mogelijkheid bestaat ook om een vaste trap naar de zolder te realiseren en met behulp van en dakkapel er een extra slaapkamer te maken.

Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken.


Begane grond

Entree met toiletruimte met hangcloset. Meterkast voorzien van vier groepen met aardlekbeveiliging. Trapopgang en trapkast.

De woonkamer meet circa 23 m2 en is gelegd met laminaat. De wanden zijn gestuukt en het plafond is voorzien van gipsplaten. 

Half open keuken met moderne hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een koelkast.

Eerste verdieping

Overloop met een Vlizotrap naar de vliering.

De geheel betegelde badkamer is in 2012 uitgebreid en vernieuwd en voorzien van een wastafelmeubel, ligbad en douchecabine. 

Slaapkamer voorzijde voorzien van een laminaatvloer, glasvlies behang en een inbouwkast.

Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gerealiseerd. beiden met een gelijke afwerking aan vorengenoemde slaapkamer. In de kleinste slaapkamer is de wasmachineaansluiting. De ouderslaapkamer beschikt eveneens over een inbouwkast.

Tweede verdieping

Open zolder met plaats voor de combiketel (AWB 2007 HR). 

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde achtertuin deels voorzien van kunstgras. De tuin is geheel omheind met een eigen achterom. De berging is voorzien van elektra.

Algemene informatie

In verband met Covid-19 zijn er per bezichtiging maximaal twee personen welkom. Desinfectiegel is aanwezig. 

In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen alsmede zal koper gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule worden opgenomen.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.