Introductie

In de wijk Wisselaar is deze nette tussenwoning gesitueerd. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en is netjes afgewerkt. Vrij uitzicht over Volkstuincomplex De Wisselaar. 

De bereikbaarheid is goed en op korte afstand is winkelcentrum Hoge Vucht gesitueerd. Binnen enkele minuten zijn de snelwegen A-16 en A-59 aan te rijden.

Keuken en badkamer zijn modern en eigentijds ingericht. Op zolder zijn nog wat werkzaamheden te verrichten. De wanden en dakbekleding zijn reeds afgetimmerd en deze dienen nog gestuukt te worden. Hier is dan een extra slaapkamer te realiseren.


Begane grond

Entree met geheel betegeld toiletruimte voorzien van een hangcloset. Meterkast uitgebreid naar 10 groepen met aardlekbeveiliging. Trapopgang met trapkast meet daarin plaats voor de stadsverwarminhgsunit.

De woonkamer is voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond.

Open keuken met hoekopstelling met daarin een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de eerste verdieping.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een hangcloset, wastafel en een whirlpool. Het plafond is verlaagd met daarin subtiel aangebrachte inbouwverlichting.

Drie ruime slaapkamers allen voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafonds.

Tweede verdieping

Voorzolder met wasmachineaansluiting en een dakraam.

Zolderkamer met eveneens een dakraam. Deze beide ruimtes zijn recent afgetimmerd en moeten nog worden gestuukt.

Buitenruimte

Achtertuin voorzien van schuttingen.

Ruime berging met achterom.

Algemene informatie

In verband met Covid-19 zijn er per bezichtiging maximaal twee personen welkom. Desinfectiegel is aanwezig. 

In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen alsmede zal koper gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule worden opgenomen.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.