Introductie

In de gewilde wijk Slotjes op loopafstand van het sfeervolle centrum van Oosterhout is dit kleinschalig complex gesitueerd. Het betreft een drie-kamerwoning op de bovenste verdieping (2e) met vrij uitzicht richting het Lukwelpark. Oorspronkelijk een vier-kamerappartement maar één slaapkamer is bij de woonkamer getrokken waardoor er een aantrekkelijke living is ontstaan.

Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het onderhoud is op orde en de afwerking is modern. De keuken en badkamer zijn recent gerenoveerd en ook de combiketel is in 2019 vervangen. 

Kortom, een instapklaar appartement.


Begane grond

Centrale hal met bellenpaneel en postkasten. Trappenhuis naar de galerij.

Op eigen terrein staan de bergingen.

Tweede verdieping

Galerij met toegang tot het appartement.

Hal met meterkast voorzien van 5 groepen, kookgroep en aardlekbeveilging. Separaat toilet met fonteintje.

Keuken met moderne hoekopstelling voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en wasmachine.

De woonkamer heeft vrij uitzicht en is voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond. Een deur geeft toegang tot het balkon.

De slaapkamer aan de galerijzijde is gelijk afgewerkt aan de woonkamer en beschikt over een inbouwkast.

Aan die voorzijde eveneens een gelijk afgewerkte slaapkamer maar dan met een kast t.b.v. de combiketel (HR 2019).

Algemene informatie

In verband met Covid-19 zijn er per bezichtiging maximaal twee personen welkom. Desinfectiegel is aanwezig. 

In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen alsmede zal koper gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. 

Tevens zal er een asbestclausule worden opgenomen.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.