Introductie

Altijd al een keer de nacht in een cel willen doorbrengen? Pak nu je kans. In 's Gravenmoer bieden we het oude politiebureau aan met daarin nog de originele politiecel. Je bepaalt zelf of de deur in het slot valt of niet.

Het betreft hier een voormalig rijksgebouw en erg degelijk gebouwd. De vorige eigenaar heeft het object uitgebreid met een verdieping die geheel open is. Hierdoor is een mooie loft ontstaan van ruim 100 m2. Vanwege het dakteras aan de voorzijde lijkt het ons ideaal om deze verdieping te transformeren naar een living met open keuken. Bij de foto's zijn enkele artist impressies toegevoegd om je een idee te geven van de mogelijkheden.


Op de begane grond bevindt zich nog de cel met daarin een betonnen bed, een toilet en wastafel. De originele celdeur is nog intact evenals het luikje waar het 'water en brood' naar binnen werd geschoven. Twee kamers aan de voorzijde zijn perfect te gebruiken als slaapkamer en evenzo is een badkamer eenvoudig te realiseren.

Tot voor kort was hier een kantoor gevestigd en de bestemming is 'wonen' met als functieaanduiding 'kantoor'. Beide functies zijn derhalve toegestaan.

Begane grond

Ruime hal met meterkast.

Gang met provisiekast en trapopgang.

Aan weerszijden van de hal bevinden zich twee kamers met behoorlijke afmetingen die prima gebruikt kunnen worden als slaapkamer.

Kamer welk als logeerkamer of kantoor kan worden ingericht.

Keuken met eenvoudige opstelling en inloopkast met combiketel.

Aan de achterzijde bevindt zich een portaal met toegang tot de cel. Deze is voorzien van een stalen deur en een ventilatieschacht. In de cel is een betonnen bed, een wastafel, toilet en een tafel met stoel, uiteraard allemaal 'hufterproof' uitgevoerd.

Eerste verdieping

Grote open ruimte met aan de voorzijde toegang tot het terras. Deze loft biedt de mogelijkheid om een riante living te creëren met een open keuken met bijvoorbeeld een kook- of spoeleiland.

Aan de achterzijde kun je de drie ramen ombouwen tot Frans balkon waardoor er vrij uitzicht ontstaat vanuit de living.

Algemene informatie

Foto's 2, 4 en 5 zijn impressies.

In verband met Covid-19 zijn er per bezichtiging maximaal twee personen welkom. Desinfectiegel is aanwezig.

In de koopakte zal een ‘as is, where is’ clausule worden opgenomen alsmede zal koper gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule worden opgenomen.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.