Introductie

Gesitueerd nabij het centrum van Dongen deze karakteristieke starterswoning met ruime garage.

Het betreft een eenvoudig afgewerkte woning recentelijk nog gedeeltelijk is voorzien van kunststof kozijnen en geheel voorzien is van dubbele beglazing.

Alle centrumvoorzieningen bevinden zich op loopafstand en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg en eigen terrein. De ruime garage maakt de woning aantrekkelijk voor klussers en sleutelaars.


Begane grond

Entree met trapopgang.

De woonkamer is voorzien van plavuizen en tapijt, wanden afgewerkt met steenstrips en schroten. Het plafond is afgewerkt met afwasbare plafondplaten. Toegang tot een kelder. Meterkast met 4 groepen en aardlekbeveiliging. Verwarmd middels gashaard.

Half open keuken met eenvoudige opstelling en plaats voor de geiser.

Portaal met achterdeur en toiletruimte.

Bijkeuken met wasmachineaansluiting en doucheruimte.

Eerste verdieping

Overloop met knieschotten ten behoeve van extra bergruimte.

Drie slaapkamers voorzien van laminaat en gestuukte wanden. Ale kamers zijn voorzien van een dakkapel. Middels een losse trap is de vliering te bereiken.

Buitenruimte

Achtertuin met inrit naar garage.

Garage van maar liefst 42 m2 met automatische kanteldeur en voorzien van elektra.

Bijzonderheden

In verband met Covid-19 zijn er per bezichtiging maximaal twee personen welkom. Desinfectiegel is aanwezig.

 

In de koopakte zal een ‘niet-zelfbewoningsclausule' worden opgenomen alsmede zal koper gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule worden opgenomen.

 

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.