Introductie

Aan de rand van Breda in de gewilde wijk IJpelaar, is op de begane grond van Residentie Zuiderborg, dit twee-kamerappartement gesitueerd. Extra aantrekkelijk door de ligging op loopafstand van winkelcentrum De Burcht, waar alle dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden.

De appartementen welke zijn gesitueerd op de begane grond hebben het exclusieve gebruik van een voortuin.

Wel dient u rekening te houden met modernisering. Het appartement bevindt zich nog grotendeels in de staat van het bouwjaar.

De verenigingsbijdrage bedraagt circa €200,-/maand en is inclusief voorschot stookkosten.


Begane grond

Entree met toiletruimte en een garderobenis.

Woonkamer met een schuifpui naar de voortuin. De wanden zijn voorzien van behang.

Half open keuken met eenvoudige rechte opstelling met enige inbouwapparatuur.

De slaapkamer beschikt eveneens over een schuifpui, voorzien van een kastenwand en behang.

Gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche en een wastafel.

De berging is via de achterzijde te bereiken en hier treft u ook de meterkast aan.

Het complex beschikt over een eigen wasserette en enkele logeerunits waar gasten tegen een kleine vergoeding kunnen overnachten.

 

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.

In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen alsmede een niet-zelfbewoningsclausule. Dit laatste houdt in dat de verkoper het appartement nooit zelf heeft bewoond en derhalve niet op de hoogte is van eventuele gebreken.

In dit complex gelden bepaalde regels voor onder andere verhuur, het houden van huisdieren, etc. Indien u twijfelt of deze regels voor u een beperking betekenen vraag dan naar het huishoudelijk reglement.