Introductie

Ben je op zoek naar een leuke 2/1-kapwoning in het mooie Prinsenbeek dan is deze woning wellicht iets voor jou. Op loopafstand van alle winkels en dichtbij de A-16 maakt de ligging bijzonder centraal. Prinsenbeek heeft een hoog voorzieningenniveau en een rijk verenigingsleven. Het dorp is erg geliefd en dit is je kans om er te gaan wonen.

De woning zelf is enigszins gedateerd maar prima onderhouden. De aanpandige berging kan bij de woonruimte worden getrokken en de mogelijkheid bestaat om naar de zolderverdieping een vaste trap te realiseren.

Kortom genoeg mogelijkheden.


Begane grond

Entree met meterkast (4 groepen), gedeeltelijk betegeld toilet en een trapopgang met kelderkast. Half open keuken met rechte opstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi-oven. De woonkamer is gelegd met parket en de wanden en het plafond zijn gestuukt. Ook is er een open haard aanwezig.
Bijkeuken met wasmachineaansluiting en een deur naar de tuin. De mogelijkheid bestaat om deze ruimte aan te wenden als keuken. Aanpandige berging.

Eerste verdieping

Overloop met vaste kast en Vlizotrap. Geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine, hangcloset en een wastafelmeubel. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een verhuisraam, inbouwkast en laminaat. Twee slaapkamers gesitueerd aan de achterzijde eveneens gelegd met laminaat.

Tweede verdieping

Voorzolder met plaats voor de combiketel (2020). Zolderkamer met dakvenster. Deze zolder is prima geschikt om er een extra slaapkamer te realiseren met behulp van een vaste trap en een dakkapel.

Buitenruimte

Eigen oprit met carport en toegang tot de garage. Verzorgd aangelegde achtertuin met een houten berging (blokhut).

Algemeen

In verband met Covid-19 zijn er per bezichtiging maximaal twee personen welkom plus eventueel jouw aankoopmakelaar. Desinfectiegel is aanwezig. Het dragen van een mondkapje wordt aangeraden en er wordt 1,5 meter afstand gehouden.

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule en een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.