Introductie

Precies tussen het historische centrum van Breda en de Ginnekenmark is deze maisonnette gesitueerd. Centraal is dus zeker van toepassing op dit mooie en ruime appartement met maar liefst drie slaapkamers.

Op de derde verdieping bevind zich de woonkamer met uitzicht over de Ginnekenweg waar alle dagelijkse voorzieningen voorhanden zijn. Schrik niet van de 'betonnen' vlakte voor uw deur. De gemeente heeft vergevorderde plannen om het Oranjeplein op de schop te nemen en er een parkachtige omgeving van te maken. 

Kortom dichtbij alle winkels en horeca, uitvalswegen en het Mastbos. 


Begane grond

Centrale hal met postkasten, bellenpaneel en toegang tot het trappenhuis en lift. Op het binnen terrein beschik je over een eigen parkeerplaats met afgesloten hek. Ook is van hieruit de berging te betreden.

Derde verdieping

De hele verdieping is gelegd met houten vloerdelen met white wash afwerking.

Ruime hal met trapopgang naar de vierde verdieping, meterkast voorzien van 5 groepen met een 3-fase kookgroep.

Geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en een fonteintje. Verder is hier nog een bezemkast.

De slaapkamer is voorzien van gestuukte wanden en plafond.

Woonkeuken met een witte hooglans opstelling voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. In het midden staat een eiland met werkblad en kastjes. Toegang tot het balkon aan de voorzijde.

In de woonkamer tref je een sfeervolle gashaard aan, de wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk.

Vierde verdieping

Overloop met toegang tot twee slaapkamers, badkamer, technische ruimte en een berging.

De moderne badkamer is voorzien van een ligbad met plintverlichting, inloopdouche en een hangcloset.

Twee slaapkamers voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafonds. 

Technische ruimte met elektrische boiler (huur €13,-/maand) en wasmachineaansluiting.

Zolderkamer met de afmetingen van een slaapkamer maar in gebruik ls berging.

Algemeen

In verband met Covid-19 zijn er per bezichtiging maximaal twee personen welkom plus eventueel jouw aankoopmakelaar. De 1,5 meter regel blijft gehandhaafd.

Het complex wordt verwarmd middels blokverwarming en de eigenaar betaald een maandelijks voorschot aan de VvE naar rato van het verbruik. De VvE-bijdrage bedraagt €250,- exclusief stokkosten.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule, een ouderdomsclausule en een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen in de koopakte. Dit laatste houdt in dat de verkoper het appartement niet zelf heeft bewoond.