Introductie

Hintham kennen we allemaal wel van het bekende knooppunt wat regelmatig terugkomt bij de filemeldingen. Maar wist u dat dit knooppunt is vernoemd naar de wijk Hintham. Behalve een wijk ook een straat waar vroeger de Tweeberg rechtstreeks op aansloot. Hierdoor werd de Tweeberg een belangrijke verbinding tussen Rosmalen en 's Hertogenbosch waar veel ondernemers zich dan ook vestigden. Later, bij de aanleg van de A-2 is deze doorgaande functie verdwenen en daarmee ook de ondernemers. De Tweeberg werd zo een woonstraat. De huisnummers 20 t/m 44 zijn uitgevoerd als dijkwoningen die zich typeren door de relatief lage gevel aan de straatzijde en de hoge achtergevel. De achtertuinen van deze dijkwoningen grensden vroeger aan Landgoed Zuiderbosch.

De locatie is zeer centraal. Binnen enkele autominuten bereik je de A-2 met uitval naar de A-59 en de A-65. Met de fiets sta je in een kwartier in het centrum van 's Hertogenbosch.

 

Het leuke van een dijkwoning is de ruimt en de speelse indeling. In het souterrain bestaat de mogelijkheid om een kantoortje in te richten, praktijkruimte of een mancave.


Souterrain

Portaal met trapopgang naar de woonkeuken.

De gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van een hangcloset, wastafel, inloopdouche en een werkkast.

De woonkamer is afgewerkt met een gietvloer, gestuukte wanden en plafond en openslaande deuren naar de achtertuin. Deze kamer kan ook worden aangewend als kantoor, praktijk of mancave. Tevens is hier een rookkanaal voorzien.

Inloopkast met bergruimte t.b.v. de combiketel (HR Remeha 2009).

Begane grond (straatniveau)

Entree met trapopgang.

Gedeeltelijk betegeld toilet met hangcloset en meterkast (9 groepen met aardlekbeveiliging).

Woonkamer met erker en voorzien van houten vloer, gestuukte wanden en plafond en een rookkanaal. Gesloten trapopgang naar eerste verdieping.

Woonkeuken met hoekopstelling voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap en een vaatwasser. Tevens is hier de trap naar het souterrain. een inbouwkast met wasmachine- en drogeraansluiting. Een deur geeft toegang tot het terras met uitzicht op de tuin en het achtergelegen park.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde met dakkapel, gestuukte wanden en plafond.

De slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens gestuukte wanden, inbouwkast en een deur naar het dakterras.

Tweede verdieping

Slaapkamer voorzien van een dakkapel, gestuukte wanden en een entreesol ten behoeve van extra bergruimte.

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde achtertuin met achterom. Door deze achterom is het souterrain prima in te richten als kantoor- of praktijkruimte welke dan een eigen ingang heeft.

Terras/loggia onder het dakterras van de keuken waar het prima toeven is op warme zomeravonden.

Recent is er een ruime berging gebouwd met een aflaat.

Algemeen

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule en een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.

Voor serieuze kandidaten is er een bouwkundig rapport ter inzage.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.