Introductie

Op een prima locatie in de wijk Heijkant staat deze ruime tussenwoning met dakterras. Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De woning is op de begane grond uitgebouwd en heeft een mooie lichtinval. Keuken en badkamer zijn eigentijds afgewerkt en ingericht.

Aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid en aan de achterzijde gesitueerd aan een parkje. Winkels zijn op korte afstand te vinden op onder andere het Wagnerplein. Binnen enkele minuten ben je op de uitvalswegen rond Tilburg. Kortom een bijzonder centrale locatie maar toch erg rustig.


Begane grond

Hal met inloopkast, meterkast en een toiletruimte voorzien van een hangcloset en een fonteintje. 

De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en voorzien van een lichte hoek- en wandopstelling. Aanwezig zijn een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

Woonkamer voorzien van gestuukte wanden en plafond, de vloer is gelegd met plavuizen en tevens voorzien van vloerverwarming. Trapopgang naar de eerste verdieping en openslaande deuren geven toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping.

Moderne en geheel betegelde badkamer voorzien van een hangcloset, wastafelmeubel en een inloopdouche. 

Twee slaapkamers gesitueerd aan de achterzijde waarvan één voorzien van een schuifwandkast.

Aan de voorzijde de ouderslaapkamer eveneens voorzien van een kastenwand.

Tweede verdieping

Voorzolder met toegang tot het dakterras. Verder tref je hier aan de combiketel en wasmachineaansluiting.

De slaapkamer aan de voorzijde is in gebruik geweest als hobbykamer maar met een lichte aanpassing prima te transformeren naar een vierde slaapkamer.

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde voor- en achtertuin. Aan de achterzijde een berging en achterom.

Algemeen

Bij een ruime mate van belangstelling zullen er een aantal dagdelen worden ingepland waarbij je onder begeleiding de woning kunt bezichtigen. De planning geschiedt zoveel als mogelijk op volgorde van binnenkomst. Stuur daarom bij voorkeur een mail met je gegevens of maak gebruik van de aanmeldbutton op Funda. Het is niet uitgesloten dat er een bindingsformulier van toepassing gaat zijn.

 

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule en een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.

 

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.