Introductie

Het kerkdorp Bavel valt onder de gemeente Breda maar voelt nog echt als een dorp. Er is een uitgebreid verenigingsleven en de jaarlijkse carnavalsoptocht trekt altijd veel bekijks. Met twee basisscholen, een sportpark en sporthal De Huif zijn de voorzieningen op een hoog niveau. De middenstand is goed vertegenwoordigd en buiten een supermarkt zijn er ook voldoende verswinkels voorhanden. Mocht je toch nog iets missen dan ben je in een kwartier op de fiets in het centrum van Breda. Met de auto bereik je in enkele minuten op de snelwegen A-27 en A-58. Kortom, centraal wonen in een dorpse sfeer.

 

Deze hoekwoning is rustig gesitueerd en beschikt over een ruime berging en een garage. Het onderhoud is goed en de keuken is uitgebouwd. De badkamer is gerenoveerden op de tweede verdieping is een dakkapel geplaatst waardoor er vier slaapkamers aanwezig zijn. Al met al een woning bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen.


Begane grond

Entree met meterkast (8 groepen met 3-fase). Gedeeltelijk betegeld toilet met hangcloset en fontein.

De woonkamer is gelegd met laminaat, de wanden en het plafond is voorzien van stucwerk. Gesloten trapopgang en een trapkast. Een schuifpui geeft toegang tot de achtertuin.

De uitgebouwde keuken is voorzien van een hoekopstelling met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en een Quooker. 

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond, rolluik en een airco.

De kleine slaapkamer eveneens gesitueerd aan de achterzijde eveneens voorzien van gestuukte wanden en plafond en laminaat.

Slaapkamer aan de voorzijde met een gelijke afwerking aan vorenbedoelde kamer. 

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een moderne inrichting (2014) met een inloopdouche, hangcloset en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Voorzolder met combiketel (Nefit 1999) en de wasmachineaansluiting.

Slaapkamer voorzien van gestuukte wanden, laminaat en een dakkapel met een screen. Tevens is er nog een dakvenster aanwezig.

Buitenruimte

Fraai aangelegde (2015) achtertuin met achterom. Tegen de garage is een veranda gebouwd die is voorzien van UTP en CAI-aansluitingen. De tuin is verder voorzien van verlichting.

Garage met automatische sectionaldeur. Separate berging.

Algemeen

Bij een ruime mate van belangstelling zullen er een aantal dagdelen worden ingepland waarbij je onder begeleiding de woning kunt bezichtigen. De planning geschiedt zoveel als mogelijk op volgorde van binnenkomst. Stuur daarom bij voorkeur een mail met je gegevens of maak gebruik van de aanmeldbutton op Funda. Het is niet uitgesloten dat er een biedingsformulier van toepassing gaat zijn. 

 

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule en een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.

 

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.