Introductie

Aan het Oranjeplein in Dongen ligt deze 2/1-kapwoning met vrij uitzicht over het plantsoen. Oorspronkelijk was dit pand in gebruik als slagerij met woonhuis. Achtereenvolgens zijn hier de slagers Van Uijtert, Snoek en Snelders actief geweest. Deze laatste is in 1965 verhuisd naar nummer 47. Later is het geheel in gebruik genomen als woonhuis. De forse kelder herinnert nog aan de slagerij die hier in gemetselde bakken het vlees bewaarde.

Deze woning is prima geschikt voor starters. De begane grond is ruim te noemen en op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De zolder boven de bijkeuken/badkamer, te bereiken middels een Vlizotrap, is in te richten als bijvoorbeeld studeerkamer.

Centrum en overige dagelijkse voorzieningen op loopafstand.


Begane grond

Entree met toegang tot de woonkamer.

Woonkamer met erker en balkenplafond. De wanden zijn afgewerkt met schoon metselwerk en behang. Gesloten trapopgang naar de eerste verdieping.

De keuken is voorzien van een hoekopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Tevens is hier de toegang naar de kelder. 

Bijkeuken met wasmachineaansluiting, combiketel (HR 2021) en deur naar de tuin. Geheel betegeld toilet. 

Vlizotrap naar de geïsoleerde vliering. 

Geheel betegelde badkamer met dubbele wastafel en een ligbad.

Eerste verdieping

Overloop met toegang naar het platdak.

Slaapkamer achterzijde voorzien van laminaat, behang en een inbouwkast.

Twee slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde met een gelijke afwerking aan de vorige kamer en ook beiden met inbouwkasten. Diverse rolluiken aanwezig. 

Buitenruimte

Achtertuin met schuttingen en achterom onder de woning door naar het Oranjeplein. Aanpandige berging met verwarming.

Algemeen

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. Tevens zal er een asbestclausule en een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.