Introductie

Nabij de haven en op loopafstand van het centrum van Geertruidenberg, ligt deze keurig onderhouden woning met eigen garage. De locatie is uniek en centraal nabij uitvalswegen en winkels.

Geertruidenberg is een historische vestingstad met een ruim aanbod aan monumenten en aan de rand van de Biesbosch. Wist u dat Geertruidenberg vroeger deel uitmaakte van Holland en in 1213 stadsrechten kreeg. Later maakte de stad deel uit van de Zuidwaterlinie tot Napoleon in 1813 de stad bij Brabant voegde.

 

Nu is het er prima wonen met alle winkelvoorzieningen onder handbereik en vindt je ze niet in Geertruidenberg van kun je altijd nog het water over naar Raamsdonksveer. De snelwegen A-27 en A-59 op enkele autominuten gesitueerd.


Begane grond

Entree met trapopgang, meterkast (7 groepen met aardlekbeveiliging) en een gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer is voorzien van plavuizen en gestuukt plafond en een trapkast. Loopdeur naar de tuin.

Half open keuken gesitueerd aan de voorzijde met een rechte opstelling (2003) voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

Eerste verdieping

Overloop met trap naar de tweede verdieping.

Geheel betegelde badkamer (2008) met een inloopdouche, hangcloset en wastafelmeubel.

Drie slaapkamers voorzien van laminaat, gestuukte wanden, behang en gestuukt plafond. Diverse rolluiken aanwezig.

Tweede verdieping

Voorzolder met combiketel (HR 2019)  en wasmachineaansluiting.

Zolderkamer met dakvenster en eenvoudig geschikt te maken als vierde slaapkamer.

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde achtertuin met schuttingen en garage. De garage is voorzien van een automatische sectionaldeur en een vliering ten behoeve van extra bergruimte.

Algemeen

Schroom niet en bel of mail ons voor het maken van een afspraak om deze woning te bezoeken. Bent u in het verleden al eens teleurgesteld bij het vinden van een woning? Wij plannen zoveel als mogelijk op volgorde van aanmelden en willen iedereen een gelijke kans te geven. Kunt u niet wachten, klik dan op de button 'Plan een bezichtiging' en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.