Introductie

Zeer centraal gesitueerd in de Reeshof ligt deze ruime woning met carport. Binnen enkele minuten sta je op de winkelcentrum de Heyhoef met daarom heen vele sportvoorzieningen. Het NS-station op loopafstand en met de auto ben je zo op de N-282 en de A-58. Beschut wonen met alles onder handbereik.

De woning is goed onderhouden en netjes afgewerkt. Een riante woonkamer, twee behoorlijke slaapkamers op de verdieping en een mooie (werk-)kamer op de tweede verdieping. Een prima stek om te wonen met veel privacy.


Begane grond

Entree met meterkast (6 groepen en een kookgroep), trapopgang en een gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje.

De ruime woonkamer is voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond, open haard en een loopdeur naar de tuin.

Half open keuken met nette hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.

Vanuit de woonkamer kom je in de berging met toegang tot de carport.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping.

Geheel betegelde badkamer voorzien van een toilet, douche, ligbad en een dubbele wastafel.

Slaapkamer met tapijt, gestuukte wanden en plafond.

De ouderslaapkamer heeft een gelijke afwerking en beschikt tevens over een inloopkast.

Tweede verdieping

Ruime kamer die kan worden aangewend als slaapkamer of kantoor-/werkkamer. Een deur geeft toegang tot het dakterras.

Buitenruimte

Naast de woning beschik je over een eigen carport.

De voortuin is voorzien van sierbestrating een vijver en achterom. Door de natuurlijke omheining is er een ruime mate van privacy.

Algemeen

Schroom niet en bel of mail ons voor het maken van een afspraak om deze woning te bezoeken. Ben je in het verleden al eens teleurgesteld bij het vinden van een woning? Wij plannen zoveel als mogelijk op volgorde van aanmelden en willen iedereen een gelijke kans te geven. Kun je niet wachten, laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.