Introductie

Zeer centraal gesitueerd in de wijk Het Laar ligt deze bijzonder ruime hoekwoning. Dit project is pas in 2017 opgeleverd en de eigenaren van deze woning zoeken een nieuwe eigenaar voor hun mooi afgewerkte woning waar ze goed voor hebben gezorgd.

De hoekwoningen in dit project hebben een opbouw op de tweede verdieping waardoor ze een riant woonoppervlak hebben. het ontbreken van 'schuine' kanten maakt dat ook deze verdieping volledig te benutten is. met vier ruime slaapkamers is dit dan ook een perfecte gezinswoning.

De Ringbaan-Zuid richting de snelwegen ligt op een paar honderd meter en op de Korvelseweg zijn alle dagelijkse voorzieningen voorhanden. Ook het centrum van Tilburg is goed aan te rijden per fiets zodat we kunnen stellen dat niet alleen de woning maar ook de ligging een dikke voldoende scoort. Schroom niet en neem contact op voor het plannen van een bezichtiging.


Begane grond

Entree met meterkast (10 groepen met aardlekbeveiliging) en trapopgang. Gedeeltelijk betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer is voorzien van plavuizen (vloerverwarming), gestuukte wanden en plafond en een trapkast. Een schuifpui geeft toegang tot de veranda.

Open keuken met moderne hoekopstelling voorzien van een inductie kookplaat met warmhoudfunctie, een luxe afzuigscherm, vaatwasser, Quooker, oven en een ingebouwde koffiemachine. 

 

Eerste verdieping

Overloop met trap naar tweede verdieping.

Geheel betegelde badkamer met een dubbel wastafelmeubel, hangcloset en een inloopdouche.

Twee ruime slaapkamers voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafonds.

 

Tweede verdieping

Technische ruimte met combiketel (HR 2017), wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie. 

Twee slaapkamers met een gelijke afwerking aan eerdergenoemde kamers.

 

Buitenruimte

Fraai aangelegde achtertuin met veranda, schuttingen, achterom en een berging.

 

Algemeen

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.