Introductie

Midden in het Ginneken ligt dit karakteristieke herenhuis met erker. De locatie is perfect nabij uitvalswegen, de Ginnekenmarkt en het Valkeniersplein, waar alle dagelijkse voorzieningen voorhanden zijn. Even doorlopen en je staat in het Markdal en het bruisende uitgaansleven in het centrum van Breda is met de fiets prima te doen. Kortom, deze is woning zeer centraal maar toch relatief rustig gesitueerd in deze sjieke Van Gaverenlaan.

Mocht je voor een betaalbare prijs altijd al in deze gewilde wijk hebben willen wonen, dan is dit jouw kans. Zoals de foto's uitwijzen is modernisering gewenst, maar mocht je deze uitdaging willen aangaan dan wil je hier nooit meer weg. Met drie slaapkamers en de mogelijkheid voor nog twee kamers op de tweede verdieping is dit een prima gezinswoning. 


Begane grond

Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast met 3 groepen, kelderkast en een gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje.

Keuken rechte opstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie en een close-in boiler.

De woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en geeft aan de achterzijde middels openslaande tuindeuren toegang tot de tuin. De wanden zijn gestuukt en op de vloer ligt vloerbedekking. Tevens is er een gashaard aanwezig.

 

Eerste verdieping

Overloop met afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping.

Twee slaapkamers gesitueerd aan de achterzijde beiden voorzien van een inbouwkast. 

De slaapkamer aan de voorzijde is ook voorzien van een vaste kast en een erker.

Gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van een wastafel, douchecabine en een toilet.

 

Tweede verdieping

Zolderkamer met dakkapel die uitstekend kan worden aangewend als slaapkamer. 

Bergkamer met plaats voor de combiketel ( Vaillant HRPro 2007).

 

Buitenruimte

Achtertuin met achterom en een tweetal bergingen.

 

Algemeen

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.