Introductie

Op een bijzonder gewilde locatie in het hartje van het Ginneken, ligt deze gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning. In 2003 is deze woning geheel onder handen genomen door de huidige eigenaren. De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd ten behoeve van een woonkeuken. De afwerking is geheel vernieuwd en neutraal. De kozijnen zijn grotendeels uitgevoerd in kunststof met op afstand bedienbare rolluiken en in 2016 is de combiketel vervangen. Ook de elektrische installatie. Kortom een instapklare woning waarbij alle noodzakelijke renovaties zijn uitgevoerd door de huidige eigenaren.
Op loopafstand ligt het Valkeniersplein waar alle dagelijkse winkels voorhanden zijn. Openbaar vervoer eveneens op loopafstand en binnen enkele minuten wandel je heerlijk langs de rivier de Mark waarna je kunt nagenieten in één van de vele café's op of rond de Ginnekenmarkt.


Begane grond

Entree met gedeeltelijk betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset.
De woonkamer meet maar liefst 33 m2 en is gelegd met een houten vloer. De wanden en plafond zijn gestuukt en er is een trapkast met groepenbord (10 groepen met aardlkebeveiliging).
In de woonkeuken staat een neutrale hoekopstelling die is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een koel-/vriescombinatie.. Openslaande deuren zorgen tezamen met de lichtstraat voor een optimale lichtinval in de keuken en woonkamer.


Eerste verdieping

Overloop met Vlizotrap en een inloopkast.
Gedeeltelijk betegelde douchecel met douche en een vaste wastafel.
Drie slaapkamers waarvan één gesitueerd aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Alle kamers zijn voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafonds.


Tweede verdieping

Open zolder met plaats voor de combi-ketel (HR 2016).

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin is omheind met schuttingen. De berging aan de achterzijde geeft tevens toegang tot de achterom en is voorzien van elektra, verwarming en een wateraansluiting.


Laat deze kans niet liggen en maak een afspraak voor een bezichtiging.
In de koopakte zal een waarborgsom/bankgarantie worden gevraagd van de koper ter hoogte van 10% van de koopsom.