Introductie

Aan de Kasterleestraat in de wijk Hoge Vucht is het appartementencomplex De Kern gelegen. Op de zesde verdieping aan het einde van de galerij bevind zich dit hoekappartement met een balkon en op de begane grond een berging.

De inrichting is netjes en neutraal en de badkamer is recentelijk nog gemoderniseerd. Verwarming vindt plaats door blokverwarming.

Vrijwel op loopafstand is winkelcentrum Hoge Vucht te bereiken waar alle dagelijkse winkelvoorzieningen voorhanden zijn. Busstation en uitvalswegen letterlijk om de hoek.

Gezien de scherpe prijsstelling ideaal voor starters.  


Begane grond

Centrale hal met brievenbussen, trappenhuis en lift en de berging.

 

Zesde verdieping

Entree met toegang tot de hal met inloopkast en meterkast voorzien van 5 groepen met aardlekbeveiliging.

Geheel betegeld toilet met fonteintje.

Een slaapkamer met een eenvoudige afwerking en voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafond.

De tweede slaapkamer is eveneens afgewerkt met laminaat, gestuukt plafond en de wanden zijn voorzien van behang.

Geheel betegelde badkamer met een modern wastafelmeubel, inloopdouche en mechanische afzuiging.

De woonkamer is gelegd met houten vloerdelen, gestuukt plafond en de wanden zijn eveneens voorzien van stucwerk in combinatie met behang. Vanuit de woonkamer is het balkon te betreden met fraai uitzicht op een plantsoen.

De keuken is ingericht met een hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en een wasmachineaansluiting.

 

Algemeen

Door het kopen van een appartement word je van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging actief en gezond is. De servicekosten bedragen thans € 165,00 per maand.  In de servicekosten zijn opgenomen: de opstalverzekering (glas-/brandverzekering), schoonmaak van de algemene ruimten, verlichting van de algemene ruimte en reservering voor onderhoud. Daarnaast wordt er een voorschot betaald voor de stookkosten en het waterverbruik.

 

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.