Introductie

Wil je 'buiten' wonen in een typisch plattelandsdorp maar toch op korte afstand van stadse voorzieningen, dan is dit huis misschien iets voor jou.

Het dorp Zevenbergschenhoek maakt deel uit van de gemeente Moerdijk en is zeer centraal gesitueerd op de as Rotterdam-Antwerpen op enkele autominuten van Breda, Dordrecht en, iets verder, Roosendaal. Met het NS-station van Lage Zwaluwe om de hoek, zijn de aansluitingen op het (internationale) treinnetwerk letterlijk op loopafstand. Ook een basisschool is aanwezig in het dorp. Voor dagelijkse boodschappen kun je terecht in Lage Zwaluwe of Zevenbergen. 

Deze 2/1-kapwoning woning zelf is geheel voorzien van kunststof kozijnen en is qua buitenonderhoud op peil. Inwendig heeft de woning wat liefde nodig van iemand die handig is en er weer iets moois van wil maken. Spreekt dit jou aan dan is dit jouw woning waar je jarenlang van kan gaan genieten.


Begane grond

Hal met trapopgang, meterkast met drie groepen en een trapkast. Gedeeltelijk betegeld toilet.

De woonkamer is voorzien van behang, lamelparket en een Plameco plafond. Via de hal en de woonkamer is de keuken te betreden met een tweetal inbouwkasten. De hoekopstelling is voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap.

De serre (2002) biedt zicht op de diepe achtertuin. Hier hangt ook de combiketel (geschat bouwjaar circa 2000).

Eerste verdieping

Overloop met inbouwkast en een trap naar de zolderverdieping.

Douchecel met eenvoudige douchebak.

Eén slaapkamer aan de voorzijde voorzien van laminaat, inbouwkasten, wastafel en een Plameco plafond. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van tapijt en een boardplafond.

De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van tapijt, boardplafond en een wastafel.

Tweede verdieping

Voorzolder met trap bereikbaar en met toegang tot de bergzolder.

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde achtertuin met achterom, berging en kleine garage met automatische deur. 

Pluspunten

+ 2/1-kapwoning

+ Rustig dorp

+ Zeer centraal gesitueerd

+ Nabij NS-station

+ Enkele minuten van de A-16

+ Nabij Breda en Dordrecht

+ Dicht bij de Biesbosch

 

Algemeen

Bankgarantie

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

 

Ouderdomsclausule

In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen hetgeen inhoudt dat het bouwjaar van de woning 1953 is en derhalve de eisen aan kwaliteit van o.a. isolatie, anders zijn dan woningen die heden ten dage worden gebouwd.

Niet-zelf-bewoningclausule

Deze clausule houdt in dat de verkoper de woning al jaren niet zelf bewoont en derhalve niet exact op de hoogte is van eventuele onvolkomenheden aan de woning. Kandidaat-kopers worden uiteraard in de gelegenheid gesteld zelf onderzoek te (laten) doen naar de bouwkundige staat van de woning.

Inmeetinstructie

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.