Introductie

De gronden waarop Made ligt, behoorden vanaf de 10e eeuw tot de bezittingen van de landsheer, de Graaf van Holland. Made lag destijds op de grens tussen het Graafschap Holland en het Hertogdom Brabant. Het was in de 14e eeuw nog slechts de stadsweide van Geertruidenberg. De naam Made, afkomstig van “gemeenschappelijk maai- of hooiland”, komt voor het eerst in een akte uit 1321 voor. 

Tegenwoordig is Made een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Drimmelen. De bijna 12.000 inwoners beschikken over een ruime keuze aan winkels, verenigingen en scholen. Met steden als Breda en Oosterhout in de buurt is het in Made prima wonen. Op enkele autominuten ligt de A-59 en de A-16 en zijn steden als Utrecht en Rotterdam snel bereikbaar.

Deze sfeervolle woning ligt aan de weg richting Wagenberg en kenmerkt zich door de authentieke elementen. De woning voldoet aan de huidige maatstaven.


Begane grond

Entree met meterkast voorzien van 8 groepen.

Woonkamer met houten vloerdelen, gestuukte wanden, boardplafond en een natuurstenen schouw met gaskachel. De gesloten trapopgang geeft tevens toegang tot de kelder.

Sfeervolle kamer-en-suite met erker met glas-in-lood elementen. Deze kamer is van de woonkamer gescheiden middels authentieke schuifdeuren en uitstekend geschikt om je terug te trekken met een boek.

Portaaltje met buitendeur en toegang tot een geheel betegeld toilet met fonteintje.

De woonkeuken is gesitueerd aan de achterzijde en beschikt over een rechte opstelling met granieten blad en is voorzien van een Boretti fornuis, afzuigschouw en een vaatwasser. In eenzelfde opstelling aan de andere zijde van de keuken is een wasmachine- en drogeraansluiting aanwezig. De vloer is gelegd met plavuizen en openslaande deuren geven toegang tot de tuin.

 

1e verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. 

Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaat. In twee slaapkamers is een toegang tot een vliering gecreëerd terwijl de middenslaapkamer beschikt over een dakkapel en een c.v.-kast (HR 2004). 

De gedeeltelijk met natuursteen betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche, ligbad en een toilet.

 

Buitenruimte

De sfeervolle achtertuin is verzorgd aangelegd en beschikt over een achterom en een berging. De tuin biedt voldoende privacy na een dag hard werken.

 

Bijzonderheden

+ Sfeervolle woning

+ Nabij winkels (AH) en centrum

+ Kamer-en-suite

+ Glas in lood elementen

+ Dichtbij uitvalswegen (centraal)

+ Drie slaapkamers

+ Complete badkamer.

 

Algemeen

Bankgarantie

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

 

Ouderdomsclausule

In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen hetgeen inhoudt dat het bouwjaar van de woning 1935 is en derhalve de eisen aan kwaliteit van o.a. isolatie, anders zijn dan woningen die heden ten dage worden gebouwd.

 

Inmeetinstructie

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.