Introductie

In de wijk Tuindorp De Kievit, treft je deze recent geheel gerenoveerde tussenwoning aan. Behalve gerenoveerd is ook de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd waardoor er een sfeervolle en ruime woonkamer is ontstaan. Met een woonoppervlak van 130 m2 en vier ruime slaapkamers, is dit een ideale gezinswoning. De tuin grenst aan de achterzijde aan een waterloop en in combinatie met de veranda is jouw privacy gewaarborgd. 

In de directe omgeving zijn voldoende recreatie voorzieningen zoals het Reeshofpark, speeltuintjes maar ook Monkeytown. Het NS-station is op enkele minuten gesitueerd en via de Burgemeester Letschertweg zijn de snelwegen rond Tilburg snel te bereiken. Boodschappen doe je op winkelcentrum Heyhoef die recent nog is uitgebreid met diverse dagwinkels. 

Kortom, een fijne plek om te wonen.


Begane grond 

De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. 

Entree met geheel betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset met fonteintje, inloopkast en de meterkast met 5 groepen, kookgroep en aardlekbeveiliging. 

De woonkeuken met een moderne opstelling (2020) is voorzien van een spoeleiland met vaatwasser. Tegen de wand is een rechte opstelling geplaatst met een magnetron, oven, inductie kookplaat, afzuigkap en een dubbeldeurs koel-/vriescombinatie. 

Aan de achterzijde is de woonkamer over de volle breedte fors uitgebouwd met ene diepte van maar liefst 3,80 meter. Hierdoor is een riante woonkamer ontstaan die is voorzien van plavuizen, gestuukte wanden en plafond. Trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast en openslaande deuren naar de achtertuin. 

 

Eerste verdieping 

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. 

Slaapkamer aan de voorzijde gelegd met laminaat. De wanden en plafond zijn gestuukt. 

Twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde en eveneens voorzien van laminaat en gestuukte wanden en plafonds. 

De moderne badkamer (2021) beschikt over een ligbad, hangcloset, douche en een dubbel wastafelmeubel. 

 

Tweede verdieping 

Voorzolder met wasmachineaansluiting en dakkapel. 

Zolderslaapkamer met eveneens een dakkapel voorzien van een rolluik. 

 

Buitenruimte 

Voortuin met toegang tot de berging. 

De achtertuin is fraai aangelegd en heeft, ondanks de uitbouw, nog een behoorlijke diepte. Achterop het perceel is een houten overkaping gebouwd waar het heerlijk vertoeven is. 

 

Bijzonderheden 

+ Riant woonoppervlak 

+ Recent geheel gerenoveerd 

+ Luxe keuken en badkamer 

+ Nabij voorzieningen en uitvalswegen 

+ Vier slaapkamers 

+ Vlakbij NS-station 

 

Algemeen 

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom. 

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.