Introductie

Midden in het centrum van Dongen, met alle voorzieningen op loopafstand, is dit vier-kamerappartement gesitueerd. Met drie slaapkamers, twee badkamers, riant balkon en een eigen parkeerplaats in de kelder is dit een uitstekend geschikt appartement voor senioren die nog midden in het leven staan maar toch willen genieten van alle gemakken van gelijkvloers wonen en met de winkels van de Hoge Ham en Looiersplein om de hoek. Het complex bestaat uit twee woontorens, Hoge Heijninge I en II met een gezamenlijke parkeerkelder. Op de begane grond is een berging aanwezig. 


Kelder

Inrit naar parkeergarage die is afgesloten middels een op afstand bedienbare deur. Via de garage kun je binnendoor naar de woonverdiepingen.

Begane grond

Entree met automatische deur naar de hal en bergingen. Middels een videofoon kun je zien wie er voor de deur staat. De berging zelf is zowel binnendoor als buitenom bereikbaar. Er is voldoende ruimte voor een paar fietsen en een bergkast.

Derde verdieping

Portaal met meterkast die is voorzien van 6 groepen en een krachtgroep voor de kookplaat.

De gang is gelegd met parket, de wanden en het plafond zijn gestuct. Vanuit de gang heb je toegang tot de drie slaapkamers, toilet, badkamer en woonkamer. 

Geheel met marmer betegeld toilet met vrijhangend closet en fonteintje.

De eerste slaapkamer is gelegd met tapijt, gestuukte wanden en plafond en een schuifwandkast.

De middelste slaapkamer is voorzien van een gelijke afwerking en eveneens een schuifwandkast. Deze kamer beschikt tevens over een eigen badkamer met douche en wastafel.

Op de hoek is de riante ouderslaapkamer gesitueerd met eveneens een schuifwandkast.

De woonkamer meet maar liefst 37 m2 en geeft toegang tot de loggia (balkon). De vloer is gelegd met parket en de wanden zijn gestuukt. Een zijraam geeft uitzicht op het Looiersplein en zowel dit raam als het raam aan het balkon zijn voorzien van een rolluik.

In de keuken is een hoekopstelling aanwezig uitgevoerd in wit met een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en een magnetron.

Wasruimte met combiketel, wasmachine- en droger aansluiting.

Algemeen

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.