Introductie

Een riante 2/1-kapwoning met garage op een toplocatie in Rijen voor nog een hele scherpe prijs. Zo'n kans doet zich zelden voor maar het is aan jou om deze met beide handen aan te grijpen. Eerlijk is eerlijk, de woning heeft voor deze scherpe prijs wel een beetje liefde nodig maar voor de juiste koper gaat dat geen probleem zijn.

De woning is gesitueerd nabij de N-631 tussen Rijen en Oosterhout. De snelwegen A-27 en A-28 slechts op enkele autominuten. Stedelijke voorzieningen vind je in Breda en Tilburg waar ook meer dan voldoende hogescholen en universiteiten zijn gesitueerd. 

In Rijen zelf zijn voldoende voorzieningen aanwezig. Winkelen kun je in de Laverije waar supermarkten en dagwinkels voorhanden zijn.


Begane grond

Ruime entree met trapopgang, meterkast voorzien van zes groepen, trapkast en toilet met duobloc en een fonteintje.

De doorzonwoning woonkamer is gelegd met parket, wanden voorzien van steenstrips en stucwwerk. Het plafond is gestuct en er is een open haard aanwezig.

Ruime keuken met een eenvoudige rechte opstelling en een deur naar de achtertuin. De mogelijk bestaat om de muur tussen de keuken en woonkamer door te breken.

Eerste verdieping

Overloop.

Geheel betegelde badkamer voorzien van een douche en een dubbele wastafel.

Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd afgewerkt met zeil, gestuukte wanden en plafonds en één kamer is voorzien van een inloopkast.

De ouderslaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot het balkon, beschikt tevens over een inbouwkast en is afgewerkt met behang en gestuct plafond.

De vierde slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de voorzijde. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Open zolder met een riante dakkapel en de mogelijkheid tot het realiseren van minimaal één extra slaapkamer. 

C.V-ruimte met een HR-combiketel (ca. 2017).

Buitenruimte

Achtertuin met toegang tot de garage. De garage is voorzien van een kanteldeur en elektra.

Algemeen

Maak een afspraak om de mogelijkheden zelf te bekijken. Veel-voor-weinig gaat hier zeker op wat betreft woonoppervlak en locatie. 

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.

Tevens zal er gebruik worden gemaakt van een ouderdomsclausule en de niet-zelfbewoningsclausule hetgeen inhoud dat de verkoper en niet zelf heeft gewoond.