Introductie

Wilt u niet teveel inleveren op uw woonruimte en toch profiteren van alle voorzieningen op loopafstand, dan is dit uw kans. Aarzel niet en neem contact met ons op om een bezichtiging afspraak in te plannen. Wij laten u graag de mogelijkheden ontdekken.

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.


Let op!!!!

Dit bijzonder ruim appartement beschikt over een eigen garagebox op het parkeerterrein. Het appartement meet maar liefst 108m2 en beschikt over twee slaapkamers en een riant balkon.

De situering tegen het centrum van Vlijmen maakt dat u dicht bij alle dagelijkse voorzieningen woont en op enkele minuten van de A-59. Van hieruit zijn steden als 's-Hertogenbosch en Waalwijk prima aan te rijden. De A-2 brengt u snel naar Utrecht en Eindhoven. 

Begane grond

Hoofdingang met bellenpaneel en postkasten. Via een onderdoorgang komt u op de afgesloten binnenplaats met parkeerplaatsen voor de appartementseigenaren. Een aantal appartementen hebben een eigen garagebox en dit appartement is er één van. De automatische deur is op afstand te openen en snel even uw fiets pakken gaat gemakkelijk met de loopdeur. De garage is voorzien van een eigen elektriciteit. Twee torens geven toegang tot het trappenhuis en de liften. 

Eerste verdieping

Het unieke van deze appartementen is dat de galerij tevens dienst doet als balkon en deze is afsluitbaar is. Er lopen dus geen andere bewoners of bezoekers langs uw appartement. Het balkon is bijna 14m2 groot en gerust riant te noemen.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming.

Hal met meterkast (6 groepen) en gedeeltelijk betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Riante master-bedroom met toegang tot het balkon en voorzien van plavuizen, gestucte wanden en plafond. 

Tweede slaapkamer eveneens gesitueerd aan de achterzijde met een gelijke afwerking aan vorengenoemde kamer.

Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel. Vanuit de badkamer is de wasruimte toegankelijk met wasmachine- en drogeraansluiting.

C.V.-ruimte met de combiketel (HR Daalderop 2006) en WTW-installatie.

De woonkamer is eveneens voorzien van plavuizen, gestuukte wanden en plafond. Aan de voorzijde is nog een Frans balkon.

Keuken met hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast.