Introductie

Zeer centraal gesitueerd tussen Breda, Tilburg en Oosterhout ligt het kerkdorp Dorst. In de loop der jaren flink uitgebreid maar het dorpse karakter is hier nog behouden gebleven. Een basisschool, dagwinkel, warme bakker en een gezellige kroeg zorgen ervoor dat alle dagelijkse voorzieningen voorhanden zijn. Voor de grote boodschappen ben je binnen enkele minuten in Breda of Oosterhout. Hier vind je ook een ruim aanbod aan middelbare scholen en sportvoorzieningen. De A-27 met aansluitingen op de A-58 en A-16 is eveneens goed te bereiken.

Wandelen en met de fiets (mountainbike) op pad kun je prima in Boswachterij Dorst met diverse horecavoorzieningen.

In de Galubastraat vind je deze uitgebouwde tussenwoning met een serre en een extra slaapkamer op de tweede verdieping. De keuken is zeer recent vervangen en de badkamer is eveneens modern. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. Kortom instapklaar.


Begane grond

Hal met meterkast voorzien van 6 groepen met aardlekbeveiliging. Toegang tot de kruipruimte.

De woonkamer is gelegd met laminaat en het plafond en de wanden zijn gestuukt. Openslaand deuren naar de serre. Trapkast en afgesloten trapopgang met geheel betegeld toilet met fonteintje. 

De uitgebouwde keuken is voorzien van een moderne hoekopstelling (2022) met een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en een Quooker. Loopdeur naar de serre.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping.

Twee slaapkamers aan de achterzijde gesitueerd voorzien van laminaat, gestuukte wanden en plafonds.

De slaapkamer aan de voorzijde heeft een gelijke afwerking. 

Geheel betegelde badkamer (2018) voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een hangcloset. 

Tweede verdieping

Voorzolder met opstelling voor de combiketel (AWB circa 2018) en de wasmachineaansluiting.

De zolderslaapkamer is voorzien van een  dakkapel, laminaat en gestuukte wanden.

Buitenruimte

Verzorgd aangelegde achtertuin met een afsluitbare overkapping (serre) en een  berging. Tevens een achterom en de ligging is ideaal qua bezonning.

Algemeen 

Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden, vraag dan bij uw makelaar om advies. Hij kan u begeleiden naar een onafhankelijk adviseur.

Bankgarantie

De koper zal gevraagd worden een bankgarantie, dan wel een waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

Inmeetinstructie

De woning is opgemeten conform NEN 2580. Deze NEN-norm is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede diens makelaar van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.